«Μεταξύ Ελλάδας και Ισπανίας το μέλλον του Νολίτο»

«Μεταξύ Ελλάδας και Ισπανίας το μέλλον του Νολίτο»

Πρόταση για την απόκτηση του πολύπειρου επιθετικού, Νολίτο, έχει καταθέσει ο Άρης, σύμφωνα με την ισπανική Marca, ωστόσο δεν... παίζει μόνος του.

Σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής «στέγης» βρίσκεται ο πολύπειρος επιθετικός Νολίτο και όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσιεύμα της η Marca, ο Άρης έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον παίκτη, καταθέτοντάς του μάλιστα και επίσημη πρόταση!

Ωστόσο, όπως αναφέρει το ισπανικό μέσο στο παιχνίδι της απόκτησης του Νολίτο δεν παίζει μόνος του ο Άρης καθώς ο παίκτης φέρεται να έχει κι άλλες προτάσεις στο τραπέζι από τις Λεβάντε, Αλκορκόν και Λεγανές, ομάδες που αγωνίζονται στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

Διαβάστε επίσης: Όλα τα δεδομένα για Μίχαϊλιουκ – Πιέζει ασφυκτικά ο Παναθηναϊκός! (vids)

Ο Νολίτο έλυσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με την ομάδα της Ίμπιζα, η οποία υποβιβάστηκε στην 3η κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου, και τώρα εξετάζει διάφορες προτάσεις για την επόμενη σεζόν. Στα 36 του χρόνια, ο επιθετικός βλέπει τον εαυτό του ικανό να αναλάβει μια νέα πρόκληση είτε στην Ισπανία είτε εκτός συνόρων, καθώς έχει ήδη εμπειρία σε συλλόγους, έχοντας φορέσει τις φανέλες των Σίτι και Μπενφίκα στο παρελθόν.

Κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, ο Νολίτο αγωνίστηκε στη La Liga 2 με τη φανέλα της Ίμπιζα, με την οποία είχε 28 συμμετοχές και ένα γκολ. Συνολικά στην κεριέρα του έχει παίξει σε Μπενφίκα, Γρανάδα, Μάντσεστερ Σίτι, Σεβίλη και Θέλτα, ενώ έχει χριστεί και 16 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Ισπανίας.

Όσον αφορά τις επιδόσεις του στον αγωνιστικό χώρο, ο Νολίτο έχει πετύχει 126 γκολ στα 514 παιχνίδια που έχει παίξει κατά τη διάρκεια της καριέρας του, έχοντας μοιράσει 66 ασίστ στα 31.820 λεπτά που έχει αγωνιστεί σε ολόκληρη την καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ