Πρόταση έκπληξη για τον Κούντε – Τι γίνεται με τους «φευγάτους» στον Ολυμπιακό

Πρόταση έκπληξη για τον Κούντε – Τι γίνεται με τους «φευγάτους» στον Ολυμπιακό

Έτοιμος για τον… Βορρά ο Πιέρ Κούντε. Εξελίξεις και με άλλους τρεις στο μεγάλο λιμάνι .

Η Μπρόντμπι φέρεται να έχει βάλει στο σημάδι της τον Πιέρ Κούντε. Ο Αφρικανός box to box δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό και η ιστορική ομάδα της Δανίας μάλλον θέλει να εκμεταλλευθεί αυτή τη συγκυρία επενδύοντας σε μια συμφωνία δανεισμού με οψιόν αγοράς. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά αύριο αναμένονται και εξελίξεις.

Έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός να κάνει την απαραίτητη πρόοδο που ενδείκνυται και σε αυτό το… ταμπλό. Να δώσει μια σειρά από ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζει. Ως τώρα έχουν παραχωρηθεί μόνο ο Χένρι Ονιεκούρου (Αντάνασπορ), ο Μαμαντού Κανέ (Πάφος) και ο Φώτης Κίτσος (Βόλος). Λογικά τις επόμενες ημέρες πέραν του Κούντε αναμένονται εξελίξεις και με τους Ζούμερ Μπουτούτσι και Φίλιπ Ζινκερνάγκελ που οδεύουν προς την Τουρκία.

Διαβάστε επίσης: Εκλεισε και άλλο φιλικό ο Ολυμπιακός

Ο πρώτος έχει συμφωνήσει με την Αντάλιασπορ, ο δεύτερος με την Τραμπζονσπόρ αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν φαίνεται να τα έχουν βρει οι δύο ομάδες. Κατά τα άλλα; Μετά τον Ατρόμητο είναι και η Πάφος που ζητά με δανεισμό τον Αγκιμπού Καμαρά. Είναι η Βοϊβοντίνα που θέλει να αγοράσει από τον Ολυμπιακό και το υπόλοιπο 50% των δικαιωμάτων του Νίκολα Τσούμιτς. Υπάρχει ενδιαφέρον από τη Γαλλία για τον Μπαντιουγκού Φαντιγκά (Οσέρ) αλλά και ομάδες από την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας για τον Πέπε.

Και μένει να φανεί τι θα γίνει με τους: Αμπουμπακάρ Καμαρά, Λαζάρ Ραντζέλοβιτς, Μάξι Λοβέρα, Γκάρι Ροντρίγκες και Παπ Αμπού Σισέ αλλά πλέον και με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ που με απόφαση της διοίκησης είναι εκτός ομάδας έπειτα από το «ατόπημα» που υπέπεσε (συμφώνησε με τη Σπαρτάκ Μόσχας δίχως να του έχει δοθεί καν το δικαίωμα να μιλήσει μαζί της). Είναι και πολλές οι περιπτώσεις. Και βαριά τα συμβόλαια. Ενδεχομένως και μια σειρά από ποδοσφαιριστές που μπορούν να φέρουν στην ομάδα ένα πολύ καλό μπάτζετ που πιθανώς θα θελήσει να το χρησιμοποιήσει μέσα στον Αύγουστο στις δικές της μεταγραφικές αναζητήσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ