«Επαφές του Ολυμπιακού για τον Έσε» (vids)

«Επαφές του Ολυμπιακού για τον Έσε» (vids)

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και το όνομα που έχει «κυκλώσει» ο Αντόνιο Κορδόν είναι του Σαντιάγκο Έσε της Ουρακάν, όπως έχετε διαβάσει από to10.gr

Ο Ολυμπιακός προχωράει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό πριν από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και μια από τις περιπτώσεις που φέρεται να εξετάζει σοβαρά είναι του Σαντιάγκο Έσε, του αρχηγού της Ουρακάν.

Ο Αργεντινός μέσος είναι ένας παίκτης που αρέσει στον Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος έχει κυκλώσει το όνομα του, όμως η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι, όπως έχει αποκαλύψει to10.gr. Ο Έσε έχει συμβόλαιο με την Ουρακάν μέχρι τον Δεκέμβρη του 2024, αλλά τα αργεντίνικα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι παρά το γεγονός πως είναι ο αρχηγός της ομάδας μόλις στα 21 του χρόνια, σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή, ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά την περίπτωση του και ο Κορδόν είναι σε επαφές τόσο με την ομάδα όσο και με την πλευρά του παίκτη. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, για τον 21χρονο μέσο που κάνει… παπάδες στην Αργεντινή έχουν εκφράσει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες από τη Λατινική Αμερική, μεταξύ των οποίων η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα, ενώ υπάρχουν και «ματιές» και από την Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο η Άντερλεχτ, όσο και σύλλογοι από Πορτογαλία και Ισπανία εξετάζουν την περίπτωσή του, με την Ουρακάν να θέλει 8 εκατομμύρια ευρώ για να τον δώσει. Μάλιστα, έχει πει ήδη «όχι» σε δύο προτάσεις της βελγικής ομάδας για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει προτίμηση να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Όσον αφορά τα στοιχεία του είναι δεξιοπόδαρος και έχει ύψος 1.82μ. Είναι εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια και πρόκειται για έναν μέσο που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του κέντρου. Κατά βάση είναι αμυντικός χαφ και στην Ουρακάν παίρνει την πρώτη μπάλα από την άμυνα. Φέτος έχει αγωνιστεί σε 36 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με την Ουρακάν και έχει 5 γκολ, ενώ είναι διεθνής 1 φορά με την εθνική Αργεντινής Κ21.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ