Ανεβαίνει και άλλο η Σπαρτάκ Μόσχας για Ρέαμπτσιουκ

Ανεβαίνει και άλλο η Σπαρτάκ Μόσχας για Ρέαμπτσιουκ

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Μόσχα, η Σπαρτάκ ετοιμάζεται να καταθέσει στον Ολυμπιακό πρόταση ύψους 6 εκατ. ευρώ για τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Ετοιμη να καταθέσει στον Ολυμπιακό πρόταση ύψους 6 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ φέρεται να είναι η Σπαρτάκ Μόσχας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη ρωσική πρωτεύουσα, η Σπαρτάκ επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Μολδαβού μπακ και ετοιμάζεται να καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση για να πείσει τον Ολυμπιακό να πει το πολυπόθητο «ναι» και να πουλήσει τον διεθνή άσο.

Διαβάστε επίσης: Η αλήθεια για τον Κένεντι – «Ανέτοιμος» ο Βραζιλιάνος, πάει για άλλον ο Ολυμπιακός

Το προηγούμενο διάστημα, όπως ανέφεραν οι Ρώσοι στα δημοσιεύματά τους , η Σπαρτάκ Μόσχας είχε καταθέσει προτάσεις ύψους 3 εκατ. ευρώ και 5 εκατ. ευρώ για τον Μολδαβό αριστερό μπακ, οι οποίες, ωστόσο, δεν ήταν ικανές να πείσουν τη διοίκηση του Ολυμπιακού να δώσει τη συγκατάθεσή της στη μεταγραφή του Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Τώρα, αναμένεται να επιστρέψει με νέα πρόταση ύψους 6 εκατ. ευρώ, όπως τονίζουν οι Ρώσοι. Αξίζει να σημειώσουμε πάντως ότι στον Ολυμπιακό τηρούν σιγή ιχθύος και δεν επιβεβαιώνουν όσα λέγονται και γράφονται στην Ρωσία.

Update: Σύμφωνα μάλιστα με άλλα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, η Σπαρτάκ Μόσχας φέρεται να προσφέρει ακόμα και 7 εκατ. ευρώ για τον Ρέαμπτσιουκ, με τον μοσχοβίτικο σύλλογο να είναι διατεθειμένος να δώσει ακόμα και 8 εκατ. ευρώ για τον Μολδαβό μπακ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ