Η αλήθεια για τον Κένεντι – «Ανέτοιμος» ο Βραζιλιάνος, πάει για άλλον ο Ολυμπιακός

Η αλήθεια για τον Κένεντι – «Ανέτοιμος» ο Βραζιλιάνος, πάει για άλλον ο Ολυμπιακός

Γιατί οι Ερυθρόλευκοι δεν προχωρούν στην απόκτηση του Κένεντι.

Στην απόφαση να μην προχωρήσουν στην απόκτηση του Κένεντι, φαίνεται πως έφτασαν από κοινού για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Αντόνιο Κορδόν και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο λόγος; Το γεγονός ότι ο 27χρονος winger θα χρειάζονταν τουλάχιστον 1-1,5 μήνα ως ότου να είναι έτοιμος για να ενισχύσει την προσπάθεια των Ερυθρόλευκων. Σα να λέμε; Από τον Σεπτέμβρη…

Ναι, όπως φαίνεται ο Ρόμπερτ Κένεντι έγινε… παρελθόν πριν αποτελέσει παρόν για τον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος που βρίσκεται στη χώρα μας από το βράδυ του Σαββάτου πέρασε χθες και σήμερα έναν ολοκληρωμένο κύκλο ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων και ο ενδελεχής έλεγχος έφερε στο προσκήνιο μια συγκεκριμένη πραγματικότητα: Δεν θα μπορούσε να είναι έτοιμος στο επόμενο διάστημα. Χρειάζονταν 5-6 εβδομάδες προκειμένου να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης για να μπορέσει να γίνει μέλος της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός όμως από τις 10 Αυγούστου ως τις 2 Σεπτέμβρη στον επόμενο μήνα δηλαδή έχει στο καλεντάρι του επτά κρίσιμα παιχνίδια σε Ευρώπη (4) και Ελλάδα (3). Και προφανώς έχει αποφασίσει πως για αυτά θέλει άμεσα να ενισχύσει το ρόστερ του με έναν εξτρέμ που θα μπορέσει να του προσφέρει τις απαραίτητες λύσεις.

Κάπως έτσι λοιπόν αθλητικός διευθυντής και προπονητής από κοινού πήραν την απόφαση να αφήσουν αυτή την υπόθεση και να πάνε παρακάτω. Ήδη μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι οι Πειραιώτες «σκανάρουν» την επόμενη επιλογή τους.

Φυσικά αυτά συμβαίνουν στις μεταγραφικές ιστορίες, ποιος ξεχνά για παράδειγμα την υπόθεση του Ντιεμερσί Μποκανί το καλοκαίρι του 2017. Αυτό είναι όμως το πρωτόκολλα στα υπεύθυνα κλαμπ. Και αυτές οι δύσκολες αποφάσεις προφανώς είναι κομμάτι της δουλειάς τους.

Επαναλαμβάνουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες οι Πειραιώτες ήδη κοιτάζουν τον επόμενο… Ο Κένεντι υπενθυμίζουμε ότι ανήκει στη Βαγιαδολίδ όπου και θα επιστρέψει

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ