«Στη Ρωσία για την Σπαρτάκ Μόσχας ο Ρέαμπτσιουκ»

«Στη Ρωσία για την Σπαρτάκ Μόσχας ο Ρέαμπτσιουκ»

Σύμφωνα με το sport24.ru, ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ την Πέμπτη (3/8) θα ταξιδέψει στην Ρωσία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Σπαρτάκ Μόσχας.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ και την Σπαρτάκ, με τους Ρώσους να θεωρούν πλέον δεδομένη τη μεταγραφή του Μολδαβού αριστερού μπακ στον μοσχοβίτικο σύλλογο.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Τετάρτης (2/8) το sport24.ru ανέφερε ότι ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ την Πέμπτη (3/8) θα ταξιδέψει στην Μόσχα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Σπαρτάκ, καθώς η ομάδα της Μόσχας τα βρήκε σε όλα με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τα ζητούμενα ενός φιλικού τεστ με νόημα και η αποκάλυψη του πρώτου αντιπάλου

Οι Ρώσοι αναφέρουν και νούμερα, τονίζοντας ότι το deal έκλεισε κοντά στα 6 εκατ. ευρώ (σ.σ με τα μπόνους θα αυξηθεί), ενώ το συμβόλαιο του Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ θα είναι για 2+1 χρόνια, με ετήσιες απολαβές κοντά στα 2 εκατ. ευρώ. Είναι ουσιαστικά τα νούμερα, που είχε αποκαλύψει to10.gr τα ξημερώματα της Δευτέρας (1/8).

Αξίζει να σημειώσουμε, πάντως, ότι το ρεπορτάζ της ρώσικης ιστοσελίδας δεν επιβεβαιώνεται από τον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού, με τους Ερυθρόλευκους να τηρούν σιγή ιχθύος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ