Μπάσιμο της Μίλαν για Τζίμα – Τι απάντησε ο ΠΑΟΚ

Μπάσιμο της Μίλαν για Τζίμα – Τι απάντησε ο ΠΑΟΚ

Η Μίλαν φέρεται να έκανε κρούση στον ΠΑΟΚ για τον Στέφανο Τζίμα!

Την πόρτα του ΠΑΟΚ φέρεται να χτύπησε η Μίλαν για τον Στέφανο Τζίμα!

Το όνομα του νεαρού επιθετικού μπήκε στο μπλοκάκι των «Ροσονέρι», με το TuttoMercato να κάνει λόγο για πρόταση προς την πλευρά των «ασπρόμαυρων».

Διαβάστε επίσης: «Στη Ρωσία για την Σπαρτάκ Μόσχας ο Ρέαμπτσιουκ»

Στη γειτονική Ιταλία αποκαλύπτουν πως η Μίλαν κατέθεσε πρόταση ύψους 1.5 εκατ. ευρώ, με τον δικέφαλο του βορρά να ανάβει… κόκκινο.

«Ο Στέφανος Τζίμας, επιθετικός που ανήκει στον ΠΑΟΚ, είναι ένα ταλέντο που… δελεάζει. Γεννήθθηκε το 2006 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ, κάτι που είναι πάντα περιζήτητο στην αγορά. Το ελληνικό κλαμπ γνωρίζει, σύμφωνα με πληροφορίες του TuttoMercatoWeb.com, ότι διαθέτει έναν πολύτιμο παίκτη στο δυναμικό του και γι΄αυτόν τον λόγο ζητά 8 εκατ. ευρώ συν κάποια μπόνους.

Η Μίλαν παρακολούθησε έντονα την περίπτωσή του, ωστόσο, η πρόταση ύψους 1.5 εκατ. ευρώ που κατατέθηκε, θεωρήθηκε ανεπαρκής από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος την έστειλε πίσω. Τους τελευταίους μήνες ενδιαφέρον υπάρχει και από την Φιορεντίνα, η οποία συνεχίζει να παρακολουθεί την εξέλιξή του», αναφέρουν στην Ιταλία.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η εξέλιξη της μεταγραφικής υπόθεσης, με τον Τζίμα να έχει μπει για τα καλά στο… μάτι των «Ροσονέρι».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ