Λουτσέσκου: «Γνωρίζω ότι υπάρχουν απαιτήσεις» – Τι είπε για Αουγκούστο…

Λουτσέσκου: «Γνωρίζω ότι υπάρχουν απαιτήσεις» – Τι είπε για Αουγκούστο…

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για την αυριανή ρεβάνς με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Με το μυαλό στην Μπεϊτάρ ο ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» φιλοξενούνται αύριο (3.8) από τους Ισραηλινούς, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να εμφανίζεται απόλυτα σίγουρος για την ομάδα του.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, ο Ρουμάνος τεχνικός στάθηκε τόσο στις απαιτήσεις που υπάρχουν, όσο και στο φλέγον ζήτημα του Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Διαβάστε επίσης: «Επίσημη πρόταση της Τράμπζονσπορ για Μασούρα»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αν έχει ξεκάθαρη σκέψη για την ενδεκάδα: «Έχω δηλώσει ήδη μετά το τέλος του πρώτου παιχνιδιού, ότι έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση γι’ αυτήν την ομάδα. Έχουμε τις επιστροφές του Αουγκούστο, του Βιεϊρίνια, την ετοιμότητα του Σαμάτα, που μας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση».

Για το τι εννοούσε με το ότι έχει πλέον μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για την ομάδα: «Γιατί να το αναλύσω ξανά. Ο τρόπος που ελέγξαμε το παιχνίδι ήταν ένα στοιχείο που ήταν πολύ διαφορετικό σε σχέση με τα παιχνίδια στην προετοιμασία. Γνωρίζω καλά πώς ο κόσμος στη Θεσσαλονίκη είναι απαιτητικός, γνωρίζω ότι το αποτέλεσμα έρχεται πρώτο.

Σε μια ευρύτερη διαδικασία βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά. Το ποδόσφαιρο του Ισραήλ εξελίσσεται, είναι δύσκολο αυτή την περίοδο να αντιμετωπίσει ομάδες από το Ισραήλ, το είδαμε με τον αποκλεισμό του Άρη και του Ολυμπιακού με ομάδες από το Ισραήλ. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ήταν 0-0 και πρέπει να παρουσιαστούμε με την ίδια λογική και στο δεύτερο παιχνίδι».

Για την πνευματική ετοιμότητα των παικτών του: «Φυσιολογικά τη νίκη την φέρνουν οι έντεκα ποδοσφαιριστές που ξεκινούν, είναι σημαντικό να έχεις ποδοσφαιριστές που θα είναι καθοριστικοί. Νομίζω πως είναι απόλυτα σωστό να υπάρχουν ποδοσφαιριστές που κρίνουν τις καταστάσεις και έναν αγώνα. Ένα ανταγωνιστικό γκρουπ δεν θα πρέπει να έχει 11 αλλά 17-18 βασικούς ποδοσφαιριστές».

Για τον Ντούγκλας Αουγκούστο: «Είναι με το μυαλό του στον ΠΑΟΚ στο 100%»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ