Ολυμπιακός: Φιλική νίκη επί του Αστέρα με Ελ Αραμπί και Φορτούνη (2-0)

Ολυμπιακός: Φιλική νίκη επί του Αστέρα με Ελ Αραμπί και Φορτούνη (2-0)

Οι Ερυθρόλευκοι, σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που έγινε στον Ρέντη, επικράτησαν του Αστέρα Τρίπολης με 2-0 - Ελ Αραμπί και Φορτούνης τα γκολ.

Την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα ενόψει του πρώτου παιχνιδιού με την Γκενκ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League (10/8) είχε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στο αποψινό φιλικό του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης, που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Ο Ισπανός τεχνικός είδε την ομάδα του, στο τελευταίο της φιλικό πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της φετινής σεζόν, να επικρατεί του Αστέρα Τρίπολης με 2-0, με γκολ των Ελ Αραμπί και Κώστα Φορτούνη. Ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, με τον Μαροκινό σέντερ φορ και τον διεθνή μεσοεπιθετικό να βρίσκουν δίχτυα και να δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση, λίγες ημέρες πριν το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Γκενκ.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη κίνηση με Μαρκίνιος ο Ολυμπιακός – Αποκάλυψη για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ (vid)

Στη φάση του πρώτου γκολ ο Μαροκινός επιθετικός, μετά από ωραία προσπάθεια και πάσα του Ραμόν, έστειλε με προβολή την μπάλα στα δίχτυα της αρκαδικής ομάδας, ενώ στη φάση του δεύτερου γκολ οι Ερυθρόλευκοι συνεργάστηκαν άψογα και ο Κώστας Φορτούνης εκτέλεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 2-0 των Πειραιωτών.

Ένα παιχνίδι που είχε την ευκαιρία ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ να βγάλει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα, με τον Ολυμπιακό πλέον να μπαίνει στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση με την Γκενκ, για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ