Αλεξανδρόπουλος: «Να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά» (vid)

Αλεξανδρόπουλος: «Να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά» (vid)

Ο διεθνής μέσος εξέφρασε τη χαρά του για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και ευχήθηκε να έχει μια πετυχημένη χρονιά με τον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έκανε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Ο διεθνής μέσος το απόγευμα της Πέμπτης ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Ολυμπιακό, ο οποίος απέκτησε τον 21χρονο ως δανεικό για έναν χρόνο από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά στη συμφωνία των δύο ομάδων υπάρχει και οψιόν αγοράς ύψους 4 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Τα δεδομένα για τη 12αδα της Εθνικής: Ποιοι είναι «σίγουροι», ποιοι θα «κοπούν» και το κεφάλαιο… Γιάννης

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Αλεξανδρόπουλου στον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού, κυκλοφόρησε ένα βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις του νεαρού μέσου ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Σε αυτές ο διεθνής άσος εξέφρασε τη χαρά του για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και ευχήθηκε να έχει μια πετυχημένη χρονιά με τον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού.

«Γεια σας φίλοι του Ολυμπιακού. Είμαι ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και χαίρομαι που βρίσκομαι κοντά σας. Ευχομαι να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά. Τα λέμε σύντομα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ