ΟΦΗ: Παρουσίασε στο «Γεντί Κουλέ» τη νέα εντός έδρας φανέλα του

ΟΦΗ: Παρουσίασε στο «Γεντί Κουλέ» τη νέα εντός έδρας φανέλα του

Ο κόσμος του ΟΦΗ βρέθηκε στο «Γεντί Κουλέ» για να παρακολουθήσει την παρουσίαση της εντός έδρας φανέλας της Κρητικής ομάδας για τη σεζόν 2023/24.

Ο ΟΦΗ παρουσίασε την νέα του εντός έδρας φανέλα με παρουσίαση κόσμου στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ενώ «εμφανίστηκαν» και άλλοι ποδοσφαιριστές των Κρητικών φορώντας την δεύτερη και την τρίτη φανέλα της ομάδας.

Η πρώτη εμφάνιση του ΟΦΗ είναι εμπνευσμένη από την πρώτη σεζόν του Ευγένιου Γκέραρντ, του ξένου προπονητή με τις περισσότερες χρονιές στον πάγκο ελληνικής ομάδας, αλλά και προπονητή-σύμβολο για την ιστορία των «μελανόλευκων», την χρονιά που η Κρητική ομάδα έκανε την καλύτερή της σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα, τερματίζοντας δεύτερη πίσω από τον Παναθηναϊκό, με τη διαφορά στους πέντε βαθμούς.

Διαβάστε επίσης: «Μέτρια ομάδα ο Παναθηναϊκός, ο Χουάντσο κάνει ντρίμπλα και φοβόμαστε μήπως χτυπήσει στο παπούτσι»

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης, μαζί με την οικογένειά του, ο οποίος μάλιστα χειροκροτήθηκε από τον κόσμο.

Η σχετική ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Η ιστορία μας εμπνέει να ξεπεράσουμε τα όρια! Κάνουμε βουτιά στο ένδοξο παρελθόν του ΟΦΗ, στην πρώτη χρονιά του Ευγένιου Γκέραρντ στο Ηράκλειο το 1985 και την καλύτερη σεζόν της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας, όπου τερμάτισε στη 2η θέση. Η ιστορική μαύρη φανέλα με την λεπτή λευκή ρίγα και τον ασπρόμαυρο συνδυασμό στις εμφανίσεις του ΟΦΗ επιστρέφει, με τρεις διαφορετικές παραλλαγές!

Η εντός έδρας εμφάνιση του ΟΦΗ, είναι αποκλειστική δημιουργία της @puma Greece μόνο για την ομάδα μας -με σεβασμό προς το περιβάλλον και εξελιγμένα χαρακτηριστικά για την προπόνηση και την ημέρα του αγώνα, όπως η τεχνολογία dryCell!

Η μαύρη φανέλα του ΟΦΗ, είναι διαθέσιμη στη μπουτίκ “OFI Crete FC x @cosmossport” στο “Γεντί Κουλέ” και στο κατάστημα Cosmossport 1821 στο Ηράκλειο!

Όλη η σειρά αγωνιστικών και lifestyle ρούχων της ομάδας, φέρουν το μοναδικό τρισδιάστατο υδατογράφημα αυθεντικότητας, με τον Θυρεό και το Γρύπα του ΟΦΗ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ