Ολυμπιακός: Σενάρια για Ζαϊντού, αλλά…

Ολυμπιακός: Σενάρια για Ζαϊντού, αλλά…

Τα δημοσιεύματα μπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον Νιγηριανό μπακ της Πόρτο...

Ποδοσφαιριστής της Σπαρτάκ Μόσχας θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ, καθώς όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από to10.gr, ο Μολδαβός υπέγραψε στη ρώσικη ομάδα και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση από τον μοσχοβίτικο σύλλογο.

Η πώληση του Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ δημιουργεί ανάγκη για ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, αλλά και στο εσωτερικό, να μπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον 26χρονο Νιγηριανό ακραίο αμυντικό της Πόρτο, Ζαϊντού.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Πότε έρχεται ο Ελ Κααμπί στην Αθήνα!

Στο φύλλο του Σαββάτου (5/8) η SportDay ανέφερε ότι ο Αφρικανός μπακ είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στο μεγάλο λιμάνι για αντί-Ρέαμπτσιουκ. Όμως, χθες το βράδυ ο Αφρικανός άσος τραυματίστηκε και μάλιστα υπάρχουν φόβοι ότι είναι αρκετά σοβαρό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Νιγηριανός και θα χρειαστεί να μείνει καιρό εκτός δράσης.

Εάν επιβεβαιωθούν οι φόβοι του ιατρικού επιτελείου της Πόρτο, όπως είναι απόλυτα λογικό, το όνομά του βγαίνει αυτόματα από τη λίστα του πειραϊκού συλλόγου, ο οποίος δεδομένα θα κινηθεί για την απόκτηση αριστερού μπακ, μετά την πώληση του Μολδαβού. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το όνομα του Ζαϊντού είχε γραφτεί και πριν από λίγα χρόνια, με τον Ολυμπιακό τελικά να καταλήγει στην περίπτωση του Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Επίσης, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Νιγηριανός μπακ είναι μια πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση, καθώς έχει συμβόλαιο με τους Δράκους έως το καλοκαίρι του 2027 και η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 8 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ