«Ο Ολυμπιακός θέλει τον Νάθαν Σίλβα της Πούμας»

«Ο Ολυμπιακός θέλει τον Νάθαν Σίλβα της Πούμας»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Μεξικό, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον 26χρονο Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό της Πούμας, Νάθαν Σίλβα.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να απέκτησε τους Νίκολας Φρέιρε και Τζάκσον Πορόζο για το κέντρο της άμυνας και να κάλυψε ουσιαστικά τα κενά που υπήρχαν στα σέντερ μπακ, αλλά τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα στο εξωτερικό, το οποίο θέλει την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να ενδιαφέρεται για έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό.

Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου υπήρξε ρεπορτάζ στο Μεξικό, σύμφωνα με το οποίο ο Ολυμπιακός θέλει τον 26χρονο (6/5/1997) κεντρικό αμυντικό της Πούμας, Νάθαν Σίλβα.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Πότε έρχεται ο Ελ Κααμπί στην Αθήνα!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μάλλον πρόκειται για ένα τραβηγμένο σενάριο, καθώς η Πούμας τον απέκτησε μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, καταβάλλοντας 3.6 εκατ. ευρώ στην Ατλέτικο Μινέιρο, ενώ το συμβόλαιο που υπέγραψε είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Ο Νάθαν συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 196 αναμετρήσεις, έχοντας 7 γκολ και 4 ασίστ, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 5 εκατ. ευρώ.

Δείτε το σχετικό τιτίβισμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ