Αθανασιάδης: «Όταν επέστρεψα είπα θέλω να φύγω, μόλις έκανα 10 μέρες προπονήσεις ήταν κάτι διαφορετικό»

Αθανασιάδης: «Όταν επέστρεψα είπα θέλω να φύγω, μόλις έκανα 10 μέρες προπονήσεις ήταν κάτι διαφορετικό»

Καλεσμένος στην εκπομπή «quizball» του Αιμίλιου ήταν ο Γιώργος Αθανασιάδης, με το κίπερ της ΑΕΚ να μιλά για τις καταστάσεις που έχει ζήσει στην Ένωση.

Ο Γιώργος Αθανασιάδης ήταν καλεσμένος στην γνωστή εκπομπή του Αιμίλου στο youtube, «qoizball» και πριν ξεκινήσει το παιχνίδι των ερωτήσεων μίλησε για τις εμπειρίες του ως μέλος της οικογένειας της Ένωσης.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τερματοφύλακας ανέφερε μεταξύ άλλων πως πριν αναλάβει ο Ματίας Αλμέιδα ήθελε να φύγει από την ομάδα και δεν ήθελε να πηγαίνει στις προπονήσεις.

Διαβάστε επίσης: Τα 2.500.000 € για Καρντόνα, οι συζητήσεις του Κορδόν και η άποψη του Ντιέγκο Μαρτίνεθ

«Όταν επέστρεψα είπα θέλω να φύγω, δεν θα ανανεώσω. Μόλις έκανα 10 μέρες προπονήσεις ήταν κάτι διαφορετικό. Είδα πως ξεκινάει αυτή η ομάδα να γίνεται παρέα. Στα δύσκολα και στα εύκολα να είναι μαζί. Γίναμε οικογένεια, ο προπονητής μας έφερε κοντά. Υπάρχει ο χαβαλές αλλά υπάρχει και η σοβαρότητα. Ατόμικα ο κάθε παίκτης είναι πολύ καλός. Αυτό είχε γίνει και άλλες χρονιές αλλά τελικά δεν έβγαινε».

Και συνέχισε «πριν φύγω από την ΑΕΚ δεν ήθελα να πηγαίνω στην προπόνηση. Ξημέρωνε και έλεγα τι να πω να μην πάω. Πέρυσι και που δεν έπαιζα το γούσταρα. Είναι σημαντικό αυτό που βγάζει ο Αλμέιδα και επίσης είναι πολύ ανοιχτός, μπορείς να του πεις τα πάντα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αθανασιάδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ