Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Οζντόεφ (pics)

Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Οζντόεφ (pics)

Λίγο μετά τις 20:00 o Μαγκομέντ Οζντόεφ έφτασε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ με τον οποίο αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια.

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» έφτασε λίγο μετά τις 20:00 της Κυριακής (6/8) για λογαριασμό του ΠΑΟΚ ο Μαγκομέντ Οζντόεφ. Ο 30χρονος Ρώσος μέσος, ο οποίος «πέταξε» από την Κωνσταντινούπολη για τη Θεσσαλονίκη μαζί με τη σύζυγό του, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με τους «ασπρόμαυρους».

Ο 35 φορές διεθνής με την εθνική Ρωσίας χαφ, θα περάσει αύριο από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και θα βάλει την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο. Ο μέχρι πρότινος σύλλογός του, η Φατίχ Καραγκιουμρούκ, θα βάλει στα ταμεία της περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Μπάρκας – Δουβίκας: Οι Έλληνες της Ουτρέχτης σε βίους αντίθετους (vids)

Ο Οζντόεφ θα τεθεί στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου και πιθανότατα θα είναι μία από τις δυο αλλαγές που δικαιούνται να κάνουν οι σύλλογοι μέχρι και 24 ώρες πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα κόντρα στη Χάιντουκ Σπλιτ, στο πλαίσιο του Γ’ προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ