«Πάτησε» Αθήνα ο Πόνσε για την ΑΕΚ (pics)

«Πάτησε» Αθήνα ο Πόνσε για την ΑΕΚ (pics)

Με καθυστέρηση σχεδόν μίας ώρας ο Έκι Πόνσε έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ, τη φανέλα της οποίας θα φορά για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Στην Αθήνα έφτασε λίγο μετά τις 21:30 ο Έκι Πόνσε για λογαριασμό της ΑΕΚ. Ο Αργεντινός επιθετικός αφίχθη με πτήση από τη Γενεύη και με σχεδόν μία ώρα καθυστέρηση αφού αρχικά αναμενόταν στην Ελλάδα στις 20:35. Στο «Ελ. Βενιζέλος» τον περίμεναν περίπου 100 οπαδοί της Ένωσης που του επιφύλασσαν θερμή υποδοχή.

Ο 26χρονος άσος επιστρέφει για δεύτερη θητεία με τα κιτρινόμαυρα, μετά τη σεζόν 2018-19 όταν ως δανεικός από τη Ρόμα πέτυχε 21 γκολ σε 43 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτή τη φορά βέβαια έρχεται με κανονική μεταγραφή καθώς η ΑΕΚ τον αγόρασε από την Έλτσε και εκείνος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο τεσσάρων ετών.

Διαβάστε επίσης: «Μία ανάσα από την απόκτηση του Μπρίνιτς ο Ολυμπιακός» (vid)

Στις πρώτες του δηλώσεις είπε:

«Είμαι χαρούμενος, αισθάνομαι υπέροχα, ανυπομονούσα να έρθω δεν περνούσαν οι μέρες και αυτό που επιθυμώ είναι να δώσω το 100%.

Να κάνουμε μία ακόμη καλύτερη χρονιά σε σχέση με αυτή που ήμουν. Έχω μιλήσει με τον κ. Αλμέιδα, νιώθω έτοιμος να βοηθήσω όταν μου ζητηθεί. Να ακολουθήσουν οι ιατρικές εξετάσεις και η υπογραφή του συμβολαίου, αλλά είμαι έτοιμος όταν μου δοθεί το οκ.

Αυτό που μπορώ να πω στον κόσμο είναι πως αυτή η αγάπη και ο σεβασμός που νιώθω για την ομάδα θα προσπαθήσω να τη δείξω στο γήπεδο, ελπίζω να έχω την τύχη να σκοράρω. Από την πρώτη στιγμή νιώθω την αγάπη του κόσμου, δέχθηκα άπειρα μηνύματα, νιώθω τεράστια ευθύνη απέναντι στον κόσμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ