«Μία ανάσα από την απόκτηση του Μπρίνιτς ο Ολυμπιακός» (vid)

«Μία ανάσα από την απόκτηση του Μπρίνιτς ο Ολυμπιακός» (vid)

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Ίβαν Μπρνιτς σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν οι Σλοβένοι.

Πολύ κοντά σε ακόμη μία μεταγραφή φαίνεται πως βρίσκεται ο Ολυμπιακός καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Σλοβενία, οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να κάνουν δικό τους τον Ίβαν Μπρνιτς από τη Μάριμπορ. Το όνομα του 21χρονου εξτρέμ κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες και όπως όλα δείχνουν ο ποδοσφαιριστής θα αποτελέσει την επόμενη προσθήκη των «ερυθρόλευκων».

Η ιστοσελίδα «nogomania» συγκεκριμένα, αναφέρει πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Μάριμπορ για την απόκτηση του Μπρίνιτς. Όπως σημειώνεται, η μεταγραφή θα κοστίσει 1,5 εκατ. ευρώ και οι επαφές μεταξύ των δύο ομάδων είναι σε τελικό στάδιο πλέον.

Διαβάστε επίσης: Η νέα μεταγραφή του Μπαρτζώκα

Όσο για τον Μπρίνις, πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή ο οποίος την περσινή σεζόν είχε 46 συμμετοχές, με 8 γκολ και 13 ασίστ, ενώ φέτος έχει ήδη 5 συμμετοχές, με 2 γκολ και 2 ασίστ στο ενεργητικό του. Συνολικά στην καριέρα του έχει 115 συμμετοχές, με 26 γκολ και 30 ασίστ σε 7.922 λεπτά.

Ο Μπρίνιτς έχει συμβόλαιο με τη Μάριμπορ μέχρι το 2025, ενώ είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Κροατίας. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου λοιπόν, ο διεθνής άσος θα πιάσει λιμάνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ