Παρουσία Βαγγέλη Μαρινάκη ο αγιασμός του Ολυμπιακού (pics, vid)

Παρουσία Βαγγέλη Μαρινάκη ο αγιασμός του Ολυμπιακού (pics, vid)

Στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη τελέστηκε ο ετήσιος αγιασμός για τον Ολυμπιακό ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν, με τον ηγέτη των ερυθρόλευκων, Βαγγέλη Μαρινάκη να δίνει το «παρών».

Ο ετήσιος αγιασμός, ο οποίος τελείται πριν την έναρξη κάθε σεζόν, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη για τον Ολυμπιακό, μια μέρα πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν απέναντι στην Γκενκ.

Στο προπονητικό κέντρο των ερυθρόλευκων βρέθηκε και ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης για τον αγιασμό, αλλά και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, το προπονητικό επιτελείο και η διοίκηση της ομάδας.

Μια μέρα πριν από το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Γκενκ στο Καραϊσκάκη, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, ο ηγέτης του Ολυμπιακού έδωσε το παρών για τον ετήσιο αγιασμό της ομάδας.

Ο ιερέας που τέλεσε τον αγιασμό ευχήθηκε στους παίκτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ να έχουν μια καλή αγωνιστική σεζόν, αρχής γενομένης από το ματς με τους Βέλγους το βράδυ της Πέμπτης στο Φάληρο.

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ