ΟΦΗ: Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Ντιουσέ στην Οσέρ

ΟΦΗ: Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Ντιουσέ στην Οσέρ

Στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων βρίσκεται ο ΟΦΗ με την γαλλική Οσέρ για την μεταγραφή του Ασάν Ντιουσέ στην δεύτερη.

Ο Ασάν Ντιουσέ αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ το καλοκαίρι του 2022, υπογράφοντας με τους Κρητικούς μέχρι το 2024, και όπως όλα δείχνουν θα γίνει η πρώτη πώληση του καλοκαιριού του 2023.

ΟΦΗ και Οσέρ βρίσκονται στην τελική ευθεία των συζητήσεων για την μεταγραφή του και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις τα επόμενα 24ωρα.

Διαβάστε επίσης: Το πρώτο βήμα του Ολυμπιακού και οι σκέψεις του Μαρτίνεθ

Ο Σενεγαλέζος χαφ μετακόμισε στο Ηράκλειο ως ελεύθερος, μετά από πέντε χρόνια στη Σεντ-Ετιέν, πραγματοποιώντας 34 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, βρίσκοντας τρεις φορές δίχτυα και μοιράζοντας μία ασίστ.

Από τα πρώτα του παιχνίδια, ο 25χρονος μέσος έδειξε τα πολύ καλά στοιχεία του, «χτίζοντας» ενά πολύ καλό δίδυμο με τον Μεγιάδο, το οποίο μάλιστα «απογείωσε» ακόμα περισσότερο ο Λιθουανός προπονητής, Βάλντας Νταμπράουσκας.

Η Οσέρ αγωνίζεται από το φετινό καλοκαίρι στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, αφού υποβιβάστηκε μετά την ήττα της τελευταίας αγωνιστικής στην Ligue 1 από την Λανς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ