Συντετριμμένος ο Αλμέιδα από τον χαμό του Μιχάλη, έδωσε το παρόν στην κηδεία του

Συντετριμμένος ο Αλμέιδα από τον χαμό του Μιχάλη, έδωσε το παρόν στην κηδεία του

Ο χαμός του Μιχάλη Κατσουρή έχει επηρεάσει άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, με τον Αλμέιδα να μην κρύβει την βαθιά θλίψη του και να δίνει το παρών στο «τελευταίο αντίο» του 29χρονου οπαδού της ΄Ενωσης.

Ο άδικος χαμός του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, όπως είναι λογικό έχει βυθίσει στη θλίψη ολόκληρο τον οργανισμό της Ένωσης, με τον Ματίας Αλμέιδα να είναι από τους πιο επηρεασμένους ψυχολογικά από το συμβάν αυτό.

Είναι χαρακτηριστική η αντίθεση στην ψυχολογία του πριν και μετά από την είδηση του άδικου χαμού του Μιχάλη. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ήταν ευδιάθετος, χαμογελαστός και με πολύ καλή ψυχολογία ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού παιχνιδιού της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Διαβάστε επίσης: Ο Χουάνγκ «κρέμασε» τον Ολυμπιακό και ο Μαρτίνεθ τον «τελείωσε» στο Ρέντη με ομιλία-ράπισμα – Οι λεπτομέρειες της «ανταρσίας»

Την επόμενη μέρα της δολοφονίας του Μιχάλη, στην προπόνηση των κιτρινόμαυρων στα  Σπάτα εμφανίστηκε ένα… αγνώριστος «Πελάδο», κατηφής, θλιμμένος και χωρίς όρεξη για πλάκες και πολλές κουβέντες πέρα από τα απολύτως απαραίτητα.

Μάλιστα από τα πρώτα πράγματα που ζήτησε από την διοίκηση της ΑΕΚ σε συζητήσεις τους για το τραγικό συμβάν, ήταν να δώσει το παρών στην κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή, ένα αίτημα που εννοείται πως έγινε δεκτό, με αποτέλεσμα χτες το απόγευμα (11/8) στο «τελευταίο αντίο» του 29χρονου ήταν παρόντες τόσο ο Αλμέιδα όσο και οι Μάνταλος, Αραούχο και μέλη της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ