Στο τραπέζι του Ολυμπιακού ο Ελ Γκάζι – Προχωρημένες επαφές για Μπρίνιτς

Στο τραπέζι του Ολυμπιακού ο Ελ Γκάζι – Προχωρημένες επαφές για Μπρίνιτς

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην αγορά για την απόκτηση εξτρέμ, προχωράει την απόκτηση του Μπρίνιτς, αλλά παράλληλα έχει στα χέρια του πρόταση και για τον Ελ Γκάζι!

Ο Ολυμπιακός είναι στην αγορά για την απόκτηση εξτρέμ. Είναι γνωστό εδώ και ημέρες ότι βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις για την απόκτηση του Ιβάν Μπρίνιτς. Μάλιστα, οι επαφές συνεχίστηκαν και την Παρασκευή, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές.

Ενώ είναι ξεκάθαρο ότι η πλευρά του παίκτη πιέζει τη Μάριμπορ για να γίνει η μεταγραφή. Μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής υπήρχαν διαπραγματεύσεις. Με θετική διάθεση από όλες τις πλευρές. Παρόλα αυτά, από την Ολλανδία προέκυψε ένα σενάριο για τον… δεύτερο εξτρέμ που φέρεται να έχει προταθεί στον Ολυμπιακό. Τον Ανουάρ Ελ Γκάζι.

Προφανώς το όνομα του σπουδαίου 28χρονου Ολλανδού με μαροκινές ρίζες, μόνο «δεύτερο» δεν είναι. Αλλά είναι εξίσου προφανές ότι δεν μπορεί να μπει στη ίδια εξίσωση με τον Μπρίνιτς. Καθώς η δική του περίπτωση είναι από εκείνες που μπαίνουν στην κατηγορία «κάνω τη διαφορά». Και ως τέτοιος έχει πέσει στο τραπέζι των Πειραιωτών. Για τρίτη φορά τα τελευταία 4 χρόνια. Ισως και… φαρμακερή.

Ο βιρτουόζος εξτρέμ, με τις μαγικές ντρίμπλες και την εξαιρετική έφεση στο γκολ, πραγματοποίησε καταπληκτική χρονιά πέρυσι με την Αϊντχόφεν. Ολοκλήρωσε τη σεζόν με 31 συμμετοχές, 9 γκολ και 2 ασίστ και παρά το γεγονός ότι ερχόταν κυρίως από τον πάγκο, ήταν από τους κορυφαίους σκόρερ της ομάδας του και παίκτης-κλειδί για την προσπάθεια που έγινε έως το φινάλε της σεζόν, για την κατάκτηση του τίτλου. Ωστόσο, η αποχώρηση του Φαν Νίστελροϊ άλλαξε το στάτους του. Και πλέον, είναι διαθέσιμος στην αγορά. Κυρίως, διότι ο ίδιος δεν θέλει να συνεχίσει να έχει συμπληρωματικό ρόλο.

Το συμβόλαιο του 23χρονου (03/05/1995) ακραίου επιθετικού με την PSV ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025, ενώ μόλις πέρυσι η Αϊντχόφεν πλήρωσεν 2.500.000 € για να τον αγοράσει από την Αστον Βίλα. Η Τβέντε έκανε πρόταση στην PSV για να αποκτήσει τον παίκτη πριν από λίγες ημέρες, ως δανεικό με οψιόν αγοράς, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε. Και περιμένει άλλες προσφορές, από ομάδες πιο ανταγωνιστικές.

Ο Ελ Γκάζι αποτελεί «δημιούργημα« τςη ακαδημίας του Αγιαξ και προέρχεται από σπουδαία καριέρα στον Αίαντα (100 ματς, 23 γκολ, 16 ασίστ), την Αστον Βίλα (119 ματς, 26 γκολ, 16 ασίστ) και τη Λιλ (46 ματς, 6 γκολ, 4 ασίστ). Οι Ολλανδοί επιμένουν πως η αποχώρησή του από την PSV είναι θέμα χρόνου και κάπως έτσι, η περίπτωσή του βρίσκεται και πάλι στα χέρια των Πειραιωτών. Μένει να φανεί εάν η τρίτη φορά, θα είναι και η «φαρμακερή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ