Αναψε… φωτιές το Transfermarkt: «Φαβορί ο Ολυμπιακός για τον Αζάρ» (pic)

Αναψε… φωτιές το Transfermarkt: «Φαβορί ο Ολυμπιακός για τον Αζάρ» (pic)

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Transfermarkt», ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για τον Βέλγο μεσοεπιθετικό.

«Βόμβα» από το Transfermarkt! Η γνωστή ιστοσελίδα θεωρεί τον Ολυμπιακό ως το φαβορί για την απόκτηση του σπουδαίου, Εντέν Αζάρ.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός έχει αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης και αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την ιστοσελίδα «Transfermarkt» να «βλέπει» τον Ολυμπιακό και τον Πειραιά ως τον πιθανότερο προορισμό του 32χρονου σούπερ σταρ.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις με Τζέιμς και Ολυμπιακό: «Ο πιο ρεαλιστικός προορισμός για τον Αμερικανό, αν…»

«Ο Εντέν Αζάρ στον Ολυμπιακό;», αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το Transfermarkt, το οποίο μάλιστα δίνει 71% πιθανότητες στον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού να αποκτήσει τον Βέλγο σούπερ σταρ. Με 58% πιθανότητες ακολουθεί η Ιντερ Μαΐάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος έχει ήδη πάρει στην ομάδα του τον Λιονέλ Μέσι.

Φυσικά, όλα αυτά είναι φήμες, όπως τονίζει χαρακτηριστικά το Transfermarkt «σ.σ rumor mill» και στον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνουν το παραμικρό. Το πιο πιθανό είναι μάλιστα να υπάρξει και διάψευση, όπως είχε γίνει πριν λίγο καιρό με τον Σέρχιο Ράμος.

Οσον αφορά στον Αζάρ, ο Βέλγος μεσοεπιθετικός μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Ρεάλ Μαδρίτης, έχει μείνει ελεύθερος και ψάχνει την επόμενη ομάδα του, Όμως, υπήρξαν και δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι είναι σκέφτεται να βάλει ακόμα και τέλος στην καριέρα του, καθώς τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισε πολλούς τραυματισμούς.

Αναμφίβολα πάντως είναι ένας σπουδαίος μεσοεπιθετικός, που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, όπου εκτός από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αγωνίστηκε επίσης σε Τσέλσι και Λιλ, έχοντας 623 συμμετοχές σε συλλογικό επίπεδο, με 167 γκολ και 157 ασίστ (126 συμμετοχές, 33 γκολ, με την Εθνική Βελγίου).

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ