Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τον Παμλίδη

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τον Παμλίδη

Ο Γιώργος Παμλίδης υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα των Ιωαννίνων.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Παμλίδης, καθώς ο πρώην επιθετικός της Κέρκυρας υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα των Ιωαννίνων. Ο ΠΑΣ ανακοίνωσε κι επίσημα την ολοκλήρωση της μεταγραφής ενώ και ο Παμλίδης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο σάιτ του συλλόγου.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Συνεχίζοντας το σχεδιασμό της ομάδας και της ενίσχυσης του δυναμικού της, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον επιθετικό ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΜΛΙΔΗ. Ο Γιώργος έχει περάσει στο παρελθόν από τις ομάδες του Αχιλλέα Νεοκαισαρείας, του Εργοτέλη, της Α.Ε.Λ. όπου ήταν δανεικός και της Κέρκυρας. Στην ομάδα του ΠΑΣ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 3 έτη και στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 14.

Στις πρώτες του δηλώσεις του στο pasgiannina.gr το νέο απόκτημα της ομάδας τόνισε πως είναι χαρούμενος για την ευκαιρία που θα έχει να αγωνιστεί σε μια τόσο ιστορική ομάδα όπως ο ΠΑΣ.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομάδας κ.Χριστοβασίλη, τον προπονητή κ.Πετράκη και το Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο για την πρόταση συνεργασίας με την ομάδα του ΠΑΣ. Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στην ομάδα του ΠΑΣ, ορόσημο για το πρωτάθλημα της χώρας μας. Εγώ με την ευκαιρία που μου δίνουν θα κοιτάξω να βοηθήσω την ομάδα στους στόχους της, να συνεργαστώ με τα παιδιά και όλοι μαζί να προσπαθήουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα την επόμενη χρονιά. Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε πολλά στη συνεργασία μας».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ