Προς αναβολή το Παναθηναϊκός – Ατρόμητος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Προς αναβολή το Παναθηναϊκός – Ατρόμητος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στα play-offs του Champions League που σημαίνει πως θα παίξει με την Μπράγκα την επόμενη εβδομάδα σε συνδυασμό με το ότι η αστυνομία αρνείται την διεξαγωγή δύο αγώνων την ίδια μέρα στην ίδια πόλη οδηγεί στην αναβολή τον αγώνα των «πράσινων» κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία τεράστια πρόκριση μέσα στο «Βελοντρόμ» κόντρα στην Μαρσέιγ νικόντας της στην διαδικασία των πέναλτι (2-1 κ.δ., 5-3 πέναλτι). Αυτό σημαίνει πως οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την Μπράγκα, η οποία πέρασε με ευκολία το εμπόδιο της Μπάτσκα Τόπολα (συνολικό σκορ 7-1), για τα play-offs του Champions League.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Αυγούστου στην Πορτογαλία (22:00) ενώ το ματς κόντρα στον Ατρόμητο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος που αρχικά μετατέθηκε για το Σάββατο 19/8 πλησιάζει σστην αναβολή του. Ο λόγος είναι διότι η ΑΕΚ μετά την αναβολή της πρώτης αναμέτρησης με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τα προκριματικά του Champions League θα αγωνιστεί και αυτή το Σάββατο στις 21.45 με την αστυνομία να αρνείται την διεξαγωγή των δύο αγώνων παράλληλα.

Διαβάστε επίσης: «Ψάχνει το… μπαμ με παίκτη της Λίβερπουλ η Αλ Νασρ» (pic)

Η Super League από την πλευρά της περίμενε να δει τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός για να ορίσει το παιχνίδι μία μέρα αργότερα (Κυριακή 20/8). Εφόσον προκρίθηκε αυτή η ημερομηνία δεν είναι πλέον διαθέσιμη γιατί η διεξαγωγή του αγώνα την Κυριακή θα σταθεί εμπόδιο σε μία σπουδαία επιτυχία για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η απόφαση της λίγκας αναμένεται στα επόμενα 24ωρα και οι πιθανότητες δείχνουν προς αρχές Οκτώβρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ