Ολυμπιακός: «Έντονο ενδιαφέρον από Ισπανικές ομάδες για τον Πέπε»

Ολυμπιακός: «Έντονο ενδιαφέρον από Ισπανικές ομάδες για τον Πέπε»

Έντονο ενδιαφέρουν από Ισπανικές ομάδες για τον Πέπε Ροντιριγκεζ του Ολυμπιακού, με τους συμπατριώτες του να κάνουν λόγο για πρόταση της Ρασίνγκ Σανταντέρ.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει πολλές ανοικτές υποθέσεις που αφορούν την ενίσχυση του ρόστερ που θα έχει στη διάθεση του ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ωστόσο ένα μέρος της προσοχής του βρίσκεται και στο τι μέλλει γενέσθαι με τους ποδοσφαιριστές που έχουν ενημερωθεί ότι δεν βρίσκονται στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού.

Ανάμεσα στους παίκτες που δεν υπολογίζουνται από τον τεχνικό του Ολυμπιακού βρίσκεται και ο Πορτογάλος μέσος Πέπε Ροντρίγκεζ, για τον οποίο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ομάδες της Ισπανίας, σύμφωνα με σημερινό δημοσιεύμα από την χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου.

Διαβάστε επίσης: Το «Γ. Καραϊσκάκης» υποδέχεται τη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics)

Όπως αναφέρθηκε  στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού «ArcoFMCantabria», η Ρασίνγκ Σανταντέρ (αγωνίζεται στη LaLiga2) έχει καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για να αποκτήσει τον Πέπε. Υπενθυμίζεται πως ο 26χρονος μέσος είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Καρταχένα (επίσης αγωνίζεται στη LaLiga2) τον περασμένο Ιανουάριο, με την οποία κατέγραψε 17 συμμετοχές, με 16 από αυτές να βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα, και βοήθησε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να τερματίσει στην 9η θέση της βαθμολογίας τη σεζόν 2022/23.

Ωστόσο, σύμφωνα ξανά με την ίδια πηγή στο «κυνήγι» της απόκτησης του Πέπε δεν βρίσκεται μόνη της η Ρασίνγκ, καθώς ενδιαφέρον για τον παίκτη έχουν εκφράσει η Σπόρτινγκ Χιχόν όπως και η Καρταχένα στην οποία είχε μία πολύ καλή παρουσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ