Μετ’ εμποδίων η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει Αστέρα, επτά οι απόντες για Λουτσέσκου

Μετ’ εμποδίων η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει Αστέρα, επτά οι απόντες για Λουτσέσκου

Χωρίς επτά παίκτες θα κληθεί να κάνει τα σχέδιά του ο Λουτσέσκου για το πρώτο ματς της σεζόν στη Superleague για τον ΠΑΟΚ που υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο ΠΑΟΚ τα πήγε εξαιρετικά πετυχαίνοντας τον πρώτο στόχο της σεζόν, που ήταν να φτάσει μέχρι τα playoffs του Conference League. Μοναδικό του εμπόδιο πλέον για να μπει στους ομίλους της διοργάνωσης είναι η σκωτσέζικη Χαρτς.

Η Ευρώπη όμως μπορεί να περιμένει μέχρι τη… Δευτέρα καθώς αύριο Κυριακή (20/8) ο Δικέφαλος του Βορρά ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στη φετινή Superleague κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα.

Διαβάστε επίσης: Η… χαλάστρα της Μονακό για Τζέιμς, ο Ναν και το «my way» του Μπαρτζώκα

Με αρκετά προβλήματα προετοιμάζεται ενόψει της κόντρας με τους Αρκάδες ο ΠΑΟΚ με τον Λουτσέσκου να έχει αρκετές απουσίες καθώς πέρα από τους τραυματίες Τσιγγάρα και Φελίπε Σοάρες, εκτός αποστολής θα είναι και οι
Κουλιεράκης, Λύρατζης, Κεντζιόρα, Βρακάς και Νάρεϊ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η τελευταία πρόβα της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα του Σαββάτου (19/8) περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Η μαγνητική του Φιλίπε Σοάρες έδειξε πως έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού στον δεξί τετρακέφαλο. Το διάστημα απουσίας του Πορτογάλου υπολογίζεται σε 5-6 εβδομάδες.

Ο Χάρης Τσιγγάρας έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα. Αυτοί είναι οι δύο παίκτες στους οποίους δεν μπορεί να υπολογίζει ο Ράζβαν Λουτσέσκου για το επικείμενο παιχνίδι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τους εξής παίκτες για τη μάχη με τον Αστέρα: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Γιαξής, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ