Ο προπονητής της Βελέζ «έστειλε» τον Ορτέγκα στον Ολυμπιακό (vid)

Ο προπονητής της Βελέζ «έστειλε» τον Ορτέγκα στον Ολυμπιακό (vid)

Στην συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με την Μπαράκα Σεντράλ, ο προπονητής της Βελέζ επισημοποίησε την μεταγραφή του Ορτέγκα στον Ολυμπιακό, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια.

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα βρίσκεται μια ανάσα από την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Αυτό άλλωστε είπε και ο μέχρι πρότινος προπονητής του στην Βελέζ.

Πιο συγκεκριμένα μετά την αναμέτρηση με την Μπαράκα Σεντράλ για το Κύπελλο της Αργεντινής, ο Σεμπάστιαν Μέντες μίλησε στην συνέντευξη τύπου για τον Ορτέγκα και το μέλλον του, λέγοντας ξεκάθαρα πως θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Ταυτόχρονα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αργεντινό αριστερό μπακ, ενώ δήλωσε πως κατανοεί την επιθυμία του να παίξει σε ένα ανώτερο επίπεδο.

Το θέμα του Πάντσο (σ.σ.Ορτέγκα) είναι δική του υπόθεση και η μεταγραφή πρόκειται να ολοκληρωθεί. Έδωσε πολλά στη Βελέζ όλα αυτά τα χρόνια και έπαιζε πάντα σε υψηλό επίπεδο. Η δική μου δουλειά, όμως, είναι να αποφασίζω για τους παίκτες που έχω στη διάθεσή μου»

Δεν χρειάζεται να κατηγορήσουμε τον Πάντσο ή να πούμε κάτι κακό για εκείνον, γιατί όλα αυτά τα χρόνια έδινε τον καλύτερο εαυτό του. Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν τις φιλοδοξίες τους, μπορεί να έχουν στο μυαλό τους μία μεταγραφή και να κάνουν το καλύτερο για την καριέρα τους.

Όσο κι αν με πονάει, είναι ένας μεγάλος παίκτης, και έτσι επέλεξα τον Ελίας (ο παίκτης που έπαιξε στη θέση του) να παίξει στο σημερινό παιχνίδι. Όσο είμαι εδώ θα διασφαλίζω το καλύτερο για την ομάδα, για τη Βελέζ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός.

Παρακάτω τι είπε ο Μέντες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ