Συγκίνησε ο Έσε με το «αντίο» του προς την Ουρακάν (pic)

Συγκίνησε ο Έσε με το «αντίο» του προς την Ουρακάν (pic)

Ο Σαντιάγο Έσε, νέα μεταγραφή του Ολυμπιακού, αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα την Ουρακάν, ομάδα στην οποία αναδείχτηκε και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος.

Ο Σαντιάγκο Έσε είναι το νεο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού που θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή των ερυθρόλευκων για τα επόμενα χρόνια. Μια σημαντική μεταγραφή με την ομάδα να αποφασίζει να επενδύσει στον πολλά υποσχόμενο 21χρονο Αργεντινό.

Ο Έσε, είναι γέννημα θρέμμα της Ουρακάν στην οποία αγωνίστηκε για πρώτη φορά το 2019 και ήταν η ομάδα που τον ανέδειξε, δίνοντας του την ευκαιρία να παίξει επαγγελματικά ποδόσφαιρο.

Ο 21χρονος κεντρικός χαφ παρουσιάστηκε και πλέον αποτελεί μέλος του Ολυμπιακού, θέλησε όμως με μια ανάρτησή του στο Instagram να πει το δικό του συγκινητικό αντίο στον σύλλογο και τους οπαδούς του, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Σήμερα πρέπει να αποχαιρετήσω τον σύλλογο που πέρασα την ζωή μου, ως άνθρωπος και ως ποδοσφαιριστής, στον οποίο θα είμαι ευγνώμων για πάντα.

Είμαι ευγνώμων που συναντήθηκα με τόσους πολλούς καλούς και επαγγελματίες ανθρώπους και ειδικά σε αυτούς που βρισκόντουσαν πίσω από τις κάμερες και έκαναν τη δουλειά τους σιωπηλά.

Στους οπαδούς που είναι πάντα εκεί υποστηρίζοντας σε όποια και αν είναι η κατάσταση και για την τόση αγάπη που έχω λάβει αυτή τη φορά, με έκαναν ευτυχισμένο άνθρωπο.  Είμαι σίγουρος ότι είναι σύντομο αλλά δεν είναι αντίο αλλά καλή αντάμωση!

Απλά ευχαριστώ Ουρακάν».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ