Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τον Ελ Αραμπί! (vids)

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τον Ελ Αραμπί! (vids)

Ενα ακόμα χτύπημα από τον Ελ Αραμπί, με τον Πανσερραϊκό να μπαίνει στη μακρά λίστα των «θυμάτων» του Μαροκινού killer - Μόνο δύο ομάδες έχουν γλιτώσει από τον Αφρικανό.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στο ποδοσφαιρικό κοινό της Ελλάδας, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που με τα γκολ του έχει βοηθήσει τον Ολυμπιακό να φτάσει σε νίκες, σε προκρίσεις και αν το δούμε ευρύτερα και σε κατάκτηση  στόχων.

Ο 36χρονος Μαροκινός, παρόλο που τα χρόνια περνούν, συνεχίζει να είναι σημαντικός για τον Ολυμπιακό. Και όπως φαίνεται το γνωρίζει καλά αυτό και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Στην πρεμιέρα της Super League στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Πανσερραϊκό τον κράτησε μέσα στο παιχνίδι ακόμη και μετά τη λύση του «γρίφου», με το γκολ του Πεπ Μπιέλ στο 63ο λεπτό. Ο λόγος της απόφασης του Μαρτίνεθ αποκαλύφθηκε στο 87ο λεπτό, καθώς όταν ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι, ο Ελ Αραμπί ήταν ο παίκτης που κλήθηκε να  κλειδώσει τη νίκη για τους «ερυθρόλευκους» και το έκανε με εύστοχη του εκτέλεση.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: «Σε διαπραγματεύσεις με την Έλτσε για τον Λούκας Μπογέ»

Με το γκολ αυτό, ο Ελ Αραμπί αύξησε τη λίστα με τα «θηράματά» του σε επίπεδο Super League, με τον Πανσερραϊκό να γίνεται η 16η ομάδα που απέναντι της βρίσκει τέρμα ο «κυνηγός» των Πειραιωτών.

Δείτε εδώ τα highlights του αγώνα αλλά και το γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί

Στα 4 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα του Ολυμπιακού, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει συμμετοχή σε 67 τέρματα (98 παιχνίδια, 51 γκολ, 16 ασίστ) για τους «ερυθρόλευκους» σε επίπεδο κανονικής διάρκειας πρωταθλήματος. Επίσης, ο Μαροκινός έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της Super League δύο σερί σεζόν (2019/20, 2020/21), με 20 και 22 γκολ αντίστοιχα.

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, έχει αντιμετωπίσει συνολικά 18 ελληνικές ομάδες στα πλαίσια της Super League και δεν έχει καταφέρει να σκοράρει μόνο απέναντι σε δύο (Λεβαδειακός, Απόλλων Σμύρνης). Όσον αφορά τις υπόλοιπες ομάδες που αποτελούν τους «big5» της Ελλάδας (ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, Άρης), ο Ελ Αραμπί έχει πετύχει 4 τέρματα κόντρα στην «Ένωση», 2 απέναντι στον «αιώνιο», 1 κόντρα στον «δικέφαλλο του Βορρά» και 3 απέναντι στον Άρη.

Από την άλλη, τα αγαπημένα του «θύματα» είναι ο Βόλος και η Λαμία (7 τέρματα), με την τριάδα να την κλείνει ο Ατρόμητος (6). Αξιοσημείωτο είναι πως αν ο Ελ Αραμπί βρει τέρμα απέναντι στην νεοφώτιστη Κηφισιά, τότε η λίστα των «θηραμάτων» του θα μακρύνει κι άλλο.

Αναλυτικά τα γκολ του Ελ Αραμπί απέναντι στις ομάδες που έχει αντιμετωπίσει στη Super League:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ