Ντέμης για δολοφονία Μιχάλη: «Είναι σοκαριστικό, οι εκάστοτε κυβερνήσεις έχουν 100% την ευθύνη»

Ντέμης για δολοφονία Μιχάλη: «Είναι σοκαριστικό, οι εκάστοτε κυβερνήσεις έχουν 100% την ευθύνη»

Ο Ντέμης Νικολαϊδης μίλησε για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

Ευθύνες στις εκάστοτε κυβερνήσεις και στην αστυνομία επιρρίπτει ο Ντέμης Νικολαϊδης για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

Ο παλαίμαχος άσος και πρώην Πρόεδρος της ΑΕΚ δήλωσε εξοργισμένος και σοκαρισμένος με τα όσα τραγικά συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ στάθηκε στην ανάγκη υλοποίησης σχεδίου, προκειμένου να αποφευχθούν αντίστοιχα περιστατικά στο μέλλον .

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ξεσηκωμός για τη μάχη με την Τσουκαρίτσκι

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Ντέμης στην εκπομπή της NOVA. «Monday FC»:

«Δεν ξέρω. Το να κάνουμε τα πάντα να μην ξαναγίνει, δεν θα έπρεπε να είναι αυτονόητο. Είναι εξοργιστικό αυτό που έγινε. Να ξέρεις, ότι έρχεται ένα γκρουπ ανθρώπων, να τους παρακολουθείς και να τους αφήνεις να διασχίζουν τα πάντα. Ήταν σοκαριστικό. Μπορεί να κάθεσαι αμέριμνος, να πίνεις έναν καφέ και να έρθουν κάποιοι, τους οποίους παρακολουθούν μια μέρα ολόκληρη και να χτυπήσουν εσένα, το παιδί σου, να σκοτώσουν….

Δεν είμαι άνθρωπος που ρίχνω ευθύνες στην Αστυνομία, το αντίθετα. Δεν γίνεται. Είναι από τα λίγα συμβάντα που έχει τόσο μεγάλη ευθύνη η Αστυνομία. Θύμωσα όπως θύμωσαν οι περισσότεροι. Είναι τρομερό, ότι έπιασαν τόσα πολλά άτομα. Έχετε ξανακούσει 100 συλλήψεις; Δεν το έχω ξανακούσει. Αν το αποφασίσουμε, τελικά το κάνουμε. Είναι τρομερό ότι αν θέλουν να λειτουργήσουν, λειτουργού, αυτό καταλαβαίνουμε. Αν θέλουν να κάνουν ελέγχους, κάνουν, όπως στο ματς της ΑΕΚ με την Ντινάμο. Αυτό με θυμώνει πολύ παραπάνω. Ας το κάνουμε τώρα, που χάθηκε κάποιος και μετά θα περιμένουμε ότι δεν θα γίνει τίποτα», ανέφερε αρχικά.

«Είδα, ότι έγινε σύσκεψη και μετά λειτούργησαν και οι έλεγχοι και η αστυνομία. Δεν γίνονται έτσι τα πράγματα. Εγώ καταλαβαίνω ότι αν θέλουν όλα μπορούν να τα κάνουν. Ότι αφού είναι έτσι το κλίμα, τα κάνουν. Το πρόβλημα για να λυθεί θέλει σχέδιο.

Δεν λύνεται έτσι το θέμα της βίας στα γήπεδα, με το να προφυλάξουμε ένα παιχνίδι. Θέλει σχέδιο και το σχέδιο να είναι γενικότερο. Δεν ξέρω αν γίνεται, αλλά δεν έχουμε δει να γίνεται μέχρι στιγμής. Σίγουρα γίνεται και 100% την ευθύνη για αυτή την κατάσταση έχει η εκάστοτε κυβέρνηση όλα αυτά τα χρόνια. Όχι 99%, αλλά 100%. Αν πάρουν την απόφαση να οργανώσουν ένα σχέδιο, θα γίνει. Έχει γίνει στο εξωτερικό. Έχουν 100% την ευθύνη για τον θάνατο αυτού του παιδιού. Δεν νιώθεις ασφαλής μέσα στη χώρα σου. Δεν είναι δυνατόν, είναι εξοργιστικό», πρόσθεσε ο Ντέμης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ