«Κλείνει στην Φέγενορντ πρώην βασικός στόχος του Παναθηναϊκού»

«Κλείνει στην Φέγενορντ πρώην βασικός στόχος του Παναθηναϊκού»

Στην Ολλανδία με τα χρώματα της Φέγενορντ φαίνεται πως θα συνεχίσει πρώην βασικός μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού.

Ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν περισσότερο στο μεταγραφικό καλοκαίρι του Παναθηναϊκού, φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ολλανδία με την φανέλα της Φέγενορντ.

Ο λόγος για τον 24χρονο Τσέχο παίκτη της Σλάβια Πράγας, Όντρεϊ Λγνκρ, ο οποίος αποχωρεί από την χωρά του για πρώτη φορά στην καριέρα του, είναι κοντά στο να συμφωνήσει με την ολλανδική ομάδα.

Ένας πολύ ποιοτικός παίκτης, ο οποίος από την στιγμή που αποφάσισε να μην ανανεώσει με την Σλάβια Πράγας, ανάγκασε την τσεχική ομάδα να του βάλει «πωλητήριο». «Δεν προτιμώ να τον κρατήσουμε μαζί μας και του χρόνο να αποχωρήσει ως ελεύθερος», είπε ο πρόεδρος της Σλάβια.

Σύμφωνα με τα ολλανδικά ΜΜΕ, η μεταγραφή θεωρείται ήδη κλεισμένη, με την πρωταθλήτρια Ολλανδίας να καλύπτει την ρήτρα τεσσάρων εκατομμυρίων που είχε θέσει η Σλάβια. Ο παίκτης θα πάει είτε με μεταγραφή τώρα, είτε με δανεισμό και υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Για την περίπτωση του παίκτη είχε ενδιαφερθεί πολύ έντονα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος «ψαχνόταν» για τον Λινγκρ, πριν καν ολοκληρωθεί η περασμένη σεζόν, όμως οι συζητήσεις δεν προχώρησαν με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να αφήσουν την προοπτική του 24χρονου.

Ο Λινγκρ αγωνίζεται στην Σλάβια Πράγας από το 2020, όταν και αποκτήθηκε από την Καρβίνα. Στα τρία του χρόνια στην πρωτεύουσα έκανε 138 συμμετοχές με 40 γκολ και 11 ασίστ, ενώ κατέκτησε ένα πρωτάθλημα Τσεχίας και δύο Κύπελλα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ