Κόντε: «Ο Εραμούσπε μού είπε να εκτελέσω εγώ το πέναλτι»

Κόντε: «Ο Εραμούσπε μού είπε να εκτελέσω εγώ το πέναλτι»

Ο Πέδρο Κόντε μίλησε για το πέναλτι που εκτέλεσε κόντρα στην Κηφισιά, αποκαλύπτοντας το... παρασκήνιο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβλήθηκε της Κηφισιάς με σκορ 3-0, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πέδρο Κόντε που σημείωσε δύο γκολ.

Ο Ισπανός άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι, με τον έμπειρο φορ να αποκαλύπτει σε δηλώσεις του το… παρασκήνιο της εκτέλεσης, αναφέροντας ότι ο Ερμούσπε που έχει αναλάβει εκείνος τις εκτελέσεις τα τελευταία χρόνια του είπε πως πλέον του τα… παραχωρεί.

Οι δηλώσεις του Πέδρο Κόντε:

«Ο Εραμούσπε μου είπε πριν το παιχνίδι ότι »αν κερδίσουμε πέναλτι θα το εκτελέσεις εσύ. Ακόμα κι αν κερδίσουμε δύο ή τρία πέναλτι, θα τα εκτελέσεις εσύ. Είσαι ένας καλός παίκτης, είσαι σημαντικός για μας και το πιο σημαντικό για μας είναι να εκτελείς τα πέναλτι και να σκοράρεις».

Μίλησα μαζί του και πριν το παιχνίδι. Του είπα ότι τα τελευταία δύο χρόνια εκτελεί εκείνος τα πέναλτι, το σέβομαι αυτό κι αν ήθελε να το εκτελέσει τότε ας το εκτελούσε. Ωστόσο εκείνος έπιασε την μπάλα για να μου τη δώσει και μου είπε »Πέδρο εσύ θα εκτελέσεις το πέναλτι, γιατί εσύ πρέπει να το εκτελέσεις».

Γι’ αυτόν τον λόγο, όταν ευστόχησα, πήγα σε αυτόν, διότι πιστεύω ότι ευστόχησα χάρη σ’ αυτόν. Με αυτό μπορούμε να αντιληφθούμε ότι είμαστε δυνατοί στα αποδυτήρια, είμαστε μία οικογένεια και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ