Επίσημο: Για 2 χρόνια στον Ολυμπιακό ο Λάζαρος

Επίσημο: Για 2 χρόνια στον Ολυμπιακό ο Λάζαρος

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου για τα επόμενα δύο χρόνια.

Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο 31χρονος εξτρέμ που αποχώρησε ως ελεύθερος από την ΑΕΚ, έχει υπογράψει ήδη στους Ερυθρόλευκους, το συμβόλαιό του (που θα έχει ισχύ από 01/07/2018) έχει κατατεθεί ήδη στη Super League και την ΕΠΟ και το μόνο που απέμενε ήταν να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του. Κάτι που έγινε και τυπικά πριν από λίγο!

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε τα εξής σε επίσημη ανακοίνωσή της: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Σύλλογο, με έναρξη την 1/7/2018».

Οι Ερυθρόλευκοι ανακίνωσαν την απόκτηση του διεθνούς εξτρέμ για τα επόμενα 2 χρόνια, τελειώνοντας κάθε σενάριο περί του πού ανήκει και εάν υπάρχει ή όχι ενεργό συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Εξάλλου ήδη έχει καταστεί σαφές ότι η Ενωση δεν ενδιαφέρεται να διατηρήσει τον παίκτη στο ρόστερ της, παρά το μόνο που την ενδιαφέρει, είναι να μετριάσει τις εντυπώσεις για την αποχώρηση του mvp του πρώτου της πρωταθλήματος, μετά από 24 χρόνια.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό, ο Χριστοδουλόπουλος είχε αποφασίσει εδώ και πολλές εβδομάδες ότι το μέλλον του θα ήταν συνυφασμένο με την ομάδα των παιδικών του χρόνων και αυτό έκανε πράξη. Γράφοντας ιστορία, ως ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει φορέσει τις φανέλες και των τεσσάρων μεγάλων ομάδων της χώρας (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ