Τελειώνει και η μεταγραφή του Μασούρα!

Τελειώνει και η μεταγραφή του Μασούρα!

Πληροφορίες από τη Λάρισα μιλούν για συμφωνία. Σε τελικό στάδιο και οι επαφές με τον 22χρονο μπακ.

Η μεταγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου είναι απλώς η… συνέχεια των κινήσεων του Ολυμπιακού στην καλοκαιρινή μεταγραφική αγορά. Μια ακόμη απόδειξη ότι οι Πειραιώτες έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν με δυναμικό τρόπο στην ελληνοποίηση του ρόστερ τους, αποκτώντας τους καλύτερους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρότζεκτ στο οποίο περιλαμβάνεται και το όνομα του Γιάννη Μασούρα, όπως είναι ήδη γνωστό εδώ και καιρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τη Λάρισα για την παραχώρηση του 21χρονου μπακ χαφ, χωρίς τα οικονομικά δεδομένα να έχουν γίνει γνωστά αυτή τη στιγμή. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν πάρει το ελεύθερο από τη διοίκηση της ΑΕΛ να ξεκινήσουν συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή και τους εκπροσώπους του, ώστε να ρυθμιστούν οι προσωπικοί όροι στο συμβόλαιό του με τους Ερυθρόλευκους.

Λέγεται ότι στόχος του Ολυμπιακού είναι να «δέσει» τον Μασούρα με 5ετές συμβόλαιο, το οποίο θα περιλαμβάνει πολλαπλασιασμό των αποδοχών του, σε σχέση με τα χρήματα που παίρνει τώρα. Με τις επαφές να βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο και τον Ολυμπιακό να πλησιάζει στην απόκτηση ενός εκ των βασικών μεταγραφικών του στόχων από την ελληνική αγορά και ενός παίκτη που θεωρείται ως ένας από τους πλέον ταλαντούχους και εξελίξιμους στην Ελλάδα.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να τονίσουμε ότι πληροφορίες από τη Λάρισα αναφέρουν πως η μεταγραφή μπορεί να φτάσει το 1 εκατ. ευρώ. Δείγμα του πόσο πολύ τον πιστεύουν στον Ολυμπιακό. Αλλά και της ειλημμένης απόφασης να πάρει άμεσα ευκαιρίες και να αποτελέσει τον έναν από τους δύο δεξιούς μπακ χαφ της νέας χρονιάς για την ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού.

Τέλος, είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι για την περίπτωσή του, πέραν του τμήματος σκάουτινγκ, που τον είχε εξετάσει και είχε προκρίνει εδώ και μήνες την περίπτωσή του, για τον Μασούρα έχει κάνει θετική εισήγηση και ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος παρακολούθησε τον ποδοσφαιριστή και αποφάσισε ότι έχει τα στοιχεία που χρειάζονται για να αντεπεξέλθει και να σταθεί στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ