Μπιέλ: «Νιώθω πολύ καλά φέτος και πιστεύω πως όσο περνάει ο χρόνος τα πράγματα θα πηγαίνουν ακόμα καλύτερα»

Μπιέλ: «Νιώθω πολύ καλά φέτος και πιστεύω πως όσο περνάει ο χρόνος τα πράγματα θα πηγαίνουν ακόμα καλύτερα»

Ο Πεπ Μπιέλ έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV ενόψει του εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Πεπ Μπιέλ έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν 2023/24 στον Ολυμπιακό καθώς εκτός του ότι ήταν στο βασικό σχήμα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στο 3-1 επί της Τσουκαρίτσκι στο πλαίσιο των playoff του UEFA Europa League, ήταν κι εκείνος που άνοιξε το δρόμο για την νίκη στην πρεμιέρα των Πειραιωτών στη Super League απέναντι στον Πανσερραϊκό (νίκη 2-0).

Λίγες ώρες πριν το επικείμενο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο για την 2η αγωνιστική της Super League, Μπιέλ μίλησε στο κανάλι της Cosmote TV και κλήθηκε να απαντήσει για το ματς απέναντι στην Τσουκαρίτσκι, την δουλειά που έχει γίνει φέτος αλλά και για τον ίδιο.

Διαβάστε επίσης: Η ατυχία μας χτύπησε την πόρτα – Όλα τα δεδομένα μετά τον τραυματισμό του Μήτογλου

Για το ματς με την Τσουκάριτσκι:

«Είναι αλήθεια πως παίξαμε καλά στο τελευταίο παιχνίδι – ειδικά στο πρώτο ημίχρονο – και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει περισσότερα γκολ. Ωστόσο στην Ευρώπη όλες οι ομάδες είναι καλές και πολλές φορές τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο νομίζουμε. Σίγουρα χρειάζεται να είμαστε καλοί και στην ρεβάνς για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Τη διαχείριση του Πέμπτη – Κυριακή:

«Έχουμε πολλούς παίκτες στην ομάδα που είναι για χρόνια συνηθισμένοι να το κάνουν αυτό. Να παίζουν δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Επίσης έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ που μας επιτρέπει να είμαστε σε υψηλό επίπεδο σε όλες τις διοργανώσεις, οπότε θεωρώ πως δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Τη φετινή προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί βλέπω πως η ομάδα έχει βελτιωθεί αρκετά. Από την ώρα που ήρθαν οι καινούριοι προπονητές νομίζω πως έχουμε βελτιωθεί πολύ σε πολλά πράγματα. Είναι πολύ ικανοποιητικό το γεγονός πως η ομάδα συνεχώς εξελίσσεται και βλέπω το μέλλον πολύ θετικά».

Τον ίδιο:

«Ναι, πιστεύω πως η ομάδα βοηθάει πολύ τους παίκτες να βελτιώνονται. Όταν μια ομάδα πηγαίνει καλά τότε και ο κάθε παίκτης νιώθει καλύτερα και αυτό φαίνεται στην απόδοση του. Επίσης, έχουμε παίκτες που βοηθάνε ο ένας τον άλλον. Προσωπικά νιώθω πολύ καλά φέτος και πιστεύω πως όσο περνάει ο χρόνος τα πράγματα θα πηγαίνουν ακόμα καλύτερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ