Άρης: Με Κουέστα κόντρα στη Λαμία

Άρης: Με Κουέστα κόντρα στη Λαμία

Ο Κουέστα συμπεριλήφθηκε, τελικά, στην αποστολή των κιτρινόμαυρων για την αυριανή (27/8) εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα της Φθιώτιδας και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει στην ενδεκάδα.

Η αποστολή του Άρη θα ταξιδέψει στη Λαμία με τον Χουλιάν Κουέστα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας είναι πιθανόν, μάλιστα, να ξεκινήσει και στην ενδεκάδα στο αυριανό (27/8) παιχνίδι με την ομάδα της Φθιώτιδας. Αντίθετα, εκτός έμειναν ο Πάλμα, που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σέλτικ, οι τραυματίες Σαβέριο και Ζουλ, καθώς και Γκρέι, που δεν υπολογίζεται.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Σ. Λαμία (27/08), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο «Αθανάσιος Διάκος» (19:15) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Montoya, Odubajo, Ferrari, Fabiano Leismann, Brabec, Darida, Đurasek, Rupp, Pavicic, Doukoure, Menendez, Moberg Karlsson, Loren Moron, Zamora, Fattore, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης, Αηδόνης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Matarrita (τιμωρημένος), Jean Jules Mvondo, Saverio (τραυματίες), Gray».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ