Κηφισιά: «Πρώτη» για Μποτία, μέσα και ο Ίλιεφ

Κηφισιά: «Πρώτη» για Μποτία, μέσα και ο Ίλιεφ

Η Κηφισιά θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 2η αγωνιστική της Super League, με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει στην διάθεση του τον Αλμπέρτο Μποτία αλλά και τον νεοαποκτηθεί Ίλιαν Ίλιεφ.

Η Κηφισιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς της δεύτερης αγωνιστική της Super League απέναντι στον ΠΑΟΚ στην «Τούμπα». Ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του στην Θεσσαλονίκη, με τον πολύπειρο κεντρικό αμυντικό Αλμπέρτο Μποτία αλλά και τον νεοαποκτηθή Ίλιαν Ίλιεφ να βρίσκονται για πρώτη φορά στην αποστολή των νεοφώτιστων.

Από την άλλη εκτός έμεινε εξαιτίας τραυματισμού ο Πάνος Πρίτσας όπως και ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Ματέους Μπαρμπόσα Σάντος, ο οποίος προφυλάσσεται λόγω ενοχλήσεων. Στην λίστα των απουσιών βρίσκεται και ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, Ματέους Μπαρμπόσα Σοάρες. Στην αποστολή βρίσκονται επίσης και οι νεαροί Βασίλης Σπίνος και Γιώργος Κωνσταντακόπουλος.

Διαβάστε επίσης: Η κρίσιμη εβδομάδα, το «μαγικό» 24 και η μεγάλη ευκαιρία

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Η Κηφισιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League (Κυριακή 27 Αυγούστου στις 21:00). Μετά από το πέρας της τελευταίας προπόνησης, ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Τερματοφύλακες: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Όουμουντουρ Κρίστινσον, Γιάννης Νικοπολίδης.

Αμυντικοί: Νίκος Βαφέας, Λούκα Τσάπαν, Βασίλης Σπίνος, Αλμπέρτο Μποτία, Λούμορ Αγκμπενιένου, Εμάνουελ Σάκιτς, Αλέξανδρος Παρράς, Γιάννης Μασούρας.

Μέσοι: Νίκος Πέιος, Αντώνης Παπασάββας, Φαμπιάν Αντούνες, Σωτήρης Νίνης, Τζακ Ιπαλίμπο, Γιώργος Κωνσταντακόπουλος, Ίλιαν Ίλιεφ.

Επιθετικοί: Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Ανδρέας Τεττέι, Παύλος Παντελίδης, Νικολάς Αντερέγκεν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ