Τερζής: «Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να αναπληρώσουν την απουσία του Πάλμα»

Τερζής: «Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να αναπληρώσουν την απουσία του Πάλμα»

Ο προπονητής του Άρη, Τόλης Τερζής, μίλησε για το αυριανό (27/08) παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στην Λαμία, αλλά σχολίασε και την μεταγραφή του Λουίς Πάλμα στην Σέλτικς.

Ο προπονητής του Άρη, κ. Τόλης Τερζής, μίλησε στα κανάλια της «Nova» για την αυριάνη (27/08) αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στην Λαμία για την 2η αγωνιστική της Super League, ενώ σχολίασε και την επίκειμενη μεταγραφή του Λουίς Πάλμα στην Σέλτικς, καθώς απομένει μόνο η ανακοίνωσή της.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες του, οι οποίοι μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη από την Ντιναμό Κιέβου, ηττήθηκαν και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με 3-2 στην Κρήτη από τον ΟΦΗ.

Διαβάστε επίσης: Mundobasket: Πρεμιέρα κατά παραγγελία για την Εθνική

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Άρη:

Για την μέχρι τώρα πορεία της σεζόν, το αυριανό (27/8) ματς του Αρη στη Λαμία αλλά και την αποχώρηση του Λουίς Πάλμα που θα συνεχίσει, εκτός συγκλονιστικότατου απρόοπτου καθώς απομένει η ανακοίνωση, στη Σέλτικ:

«Δεν ήταν θετικά τα δύο προηγούμενα αποτελέσματα για την ομάδα μας. Στις λεπτομέρειες χάσαμε την πρόκριση στα play-offs του Europa Conference League και επίσης στις λεπτομέρειες ηττηθήκαμε από τον ΟΦΗ. Αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε καλά, ενώ κάποιους παίκτες τους ξεκουράσαμε μετά τα δύο απανωτά παιχνίδια και τα συνεχή ταξίδια. Εχουμε έρθει σε καλό σημείο πλέον.

Η ομάδα είναι καλά και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και στα δύο παιχνίδια που ηττηθήκαμε, ασχέτως αν δεν πήραμε κάτι κι από το ένα κι από το άλλο. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά, ελαχιστοποιώντας τα λάθη που κάναμε στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις. Ειδικότερα αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε στις τελικές, καθώς εκεί εντοπίσαμε πρόβλημα στις προηγούμενες αναμετρήσεις. Θέλουμε να είμαστε πιο εύστοχοι, για να έχουμε το εύκολο γκολ».

Για το πώς περιμένει τη Λαμία

«Έκανε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε μια καλή ομάδα, όπως είναι ο Βόλος, στο προηγούμενο παιχνίδι της και ισοφαρίστηκε στο τέλος (σ.σ. 1-1). Αυτό κάτι λέει. Είναι σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα. Εμείς, πάντως, εστιάζουμε στη δική μας ομάδα. Εστιάζουμε σε αυτά που πρέπει να κάνουμε για να νικήσουμε. Πάνω σε αυτά δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Η Λαμία έχει ποδοσφαιριστές καλούς. Παίκτες που είναι ικανοί στις κόντρα επιθέσεις και δημιουργούν προβλήματα στον αντίπαλο. Τα έχουμε συζητήσει αυτά με τους παίκτες μας κι ελπίζουμε ότι θα κάνουμε αυτά που πρέπει για τη νίκη».

Για τον Λουίς Πάλμα που από στιγμή σε στιγμή θα γίνει κάτοικος Γλασκώβης

«Είχε συμμετοχή στα περισσότερα από τα γκολ, που έχουμε σκοράρει ως τώρα αυτή τη σεζόν. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να αναπληρώσουν την απουσία του. Θέλω να του ευχηθώ καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα. Δούλεψε αρκετά στην ομάδα μας και τον βοήθησε πολύ ο Αρης να εξελιχθεί».

Για τις απουσίες του Άρη

«Έχουμε πρόβλημα με τον Ζουλς και τον Σαβέριο, που είναι τραυματίες και θα περιμένουμε να δούμε πώς θα είναι ο Κουέστα πριν την αυριανή αναμέτρηση. Ο Μπράμπετς είναι καλά και επιστρέφει».

Για τα μεταγραφικά

«Συζητήσαμε με τον κ. Καρυπίδη και τον κ. Γκουκουλιά για τα μεταγραφικά θέματα. Ο κ. Καρυπίδης έχει κλείσει ποδοσφαιριστές και περιμένουμε αφίξεις για να κλείσουμε το ρόστερ μας όπως πρέπει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ