Καμπιάσο: «Πάντα μεγάλη ευχαρίστηση να επιστρέφω στον Πειραιά» (photo)

Καμπιάσο: «Πάντα μεγάλη ευχαρίστηση να επιστρέφω στον Πειραιά» (photo)

Ο Έστεμπαν Καμπιάσο βρέθηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο και φωτογραφήθηκε με τον Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο Εστεμπάν Καμπιάσο βρέθηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και παρακολούθησε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο για την 2η αγωνιστική της Super League.

Ο 43χρονος, πλέον, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού θυμήθηκε τα παλιά φωτογραφήθηκε με τον Κριστιάν Καρεμπέ και μέσω των social media του δεν παρέλειψε να εκφράσει την ευχαρίστησή του για την επιστροφή στον Πειραιά. Συγκεκριμένα στην ανάρτηση που δημοσίευσε έγραψε: «Είναι πάντα μεγάλη ευχαρίστηση να επιστρέφω στον Πειραιά. Ελλάδα, σπίτι, οικογένεια».

Διαβάστε επίσης: Χαμός με Γιάννη, απίστευτο «κράξιμο»: «Κουράστηκα με όλους αυτούς που παριστάνουν ότι είναι superstars»

O Aργεντίνος αγωνίστηκε μόλις δύο σεζόν (2015-2017) στους «ερυθρόλευκους» αλλά αγαπήθηκε από τον κόσμο έχοντας πραγματοποιήσει 49 συμμετοχές με 7 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις προτού ανακοινώσει την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο το καλοκαίρι του 2017.

Δείτε την ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ