ΑΕΚ: Πήρε τον 19χρονο Φοφανά για τη β’ ομάδα

ΑΕΚ: Πήρε τον 19χρονο Φοφανά για τη β’ ομάδα

Στην προσθήκη του νεαρού αφρικανού, Χαμέντ Καντέρ Φοφανά, προχώρησε η ΑΕΚ, ο οποίος θα αγωνίζεται στην β' ομάδα ως δανεικός.

Η ΑΕΚ συνεχίζει να επενδύει και να «τσεκάρει» παίκτες από την Αφρική, καθώς ανακοίνωσε ως δανεικό τον 19χρονο Χαμέντ Καντέρ Φοφανά, για ένα χρόνο.

Μετά τους Ρόκσον και Λαμαράνα, οι οποίοι βρέθηκαν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της «Ένωσης» νωρίτερα το καλοκαίρι, αλλά και τον Ζίνι που έχει πλέον θέση στο ρόστερ της πρώτης ομάδας, η ΑΕΚ απέκτησε με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς τον Χαμέντ Καντέρ Φοφανά.

Διαβάστε επίσης: Ένας Ολυμπιακός που τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία

Ο Φοδαφα είναι γεννημένος το 2004 και θα ανσωματωθεί στην β’ ομάδα της ΑΕΚ, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 2. Μπορεί να αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός αλλά και ως αμυντικός χαφ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«O Χαμέντ Καντέρ Φοφανά υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΕΚ και θα ενταχθεί άμεσα στην ΑΕΚ Β εν όψει της σεζόν 2023-24 της Super League 2.
Ο Ιβοριανός ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 7/12/2004 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και του αμυντικού μέσου.
Έχει ύψος 1,86 και είναι διεθνής με την εθνική ομάδα U17 της Ακτής Ελεφαντοστού.
Στην ΑΕΚ Β θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού μέχρι τις 30/6/2024 με δικαίωμα αγοράς από τον σύλλογο Ivoire Football Club».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ