Το αντίο του Μπα: «Σας αγαπώ και θα είμαι πάντα Ολυμπιακός» (pic)

Το αντίο του Μπα: «Σας αγαπώ και θα είμαι πάντα Ολυμπιακός» (pic)

Ο Ουσεϊνού Μπα αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, με τον Σενεγαλέζο στόπερ να παραχωρείται δανεικός στη Μπασακσεχίρ, φρόντισε όμως να πει το δικό του αντίο στους «Ερυθρόλευκους».

Ο Ουσεϊνού Μπα είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Μπασακσεχίρ, με τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού να παραχωρείται δανεικός στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης και να συγκλονίζει στο αντίο του στους «Πειραιώτες», μετά από 4 χρόνια.

Ο Μπα λίγο μετά την ανακοίνωσή του από τους Τούρκους, έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, εκφράζοντας το δικό του αντίο στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις: Γίνεται «ερυθρόλευκος» ο Σβεντ (pic)

O Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός συμπλήρωσε 113 συμμετοχές στα «ερυθρόλευκα», βάζοντας ένα γκολ, με μεγαλύτερή του επιτυχία την συγκλονιστική του εμφάνιση στο θρίαμβο του Ολυμπιακού μέσα στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ στους «32» του Europa League.

Στην ιδιαίτερη ανάρτηση του Μπα σχολίασαν πλήθος συμπαικτών του στον Ολυμπιακό, αλλά ακόμη και ο Μίτσελ, ο οποίος τον προπονούσε το μεγαλύτερο κομμάτι της περσινής σεζόν.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Μπα στο αντίο του:

«Αγαπημένη μου οικογένεια του Ολυμπιακού. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να αποτυπώσω σε γραπτό λόγο όσα σημαίνετε για μένα και όλες τις εκπληκτικές στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί τα τελευταία χρόνια.

Να ξέρετε πως θα φυλάω σαν θησαυρό και στην καρδιά μου κάθε μέρα που πέρασα σε αυτό το τρομερό club και να ξέρετε πως πάντα έδινα ότι είχα στην ομάδα και για τους απίστευτους φιλάθλους μας. Νιώθω τιμή που φόρεσα τη θρυλική φανέλα του Ολυμπιακού και σας εύχομαι κάθε επιτυχία για τη σεζόν. Σας αγαπώ και θα είμαι πάντα Ολυμπιακός».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ