Ραγδαίες εξελίξεις: Γίνεται «ερυθρόλευκος» ο Σβεντ (pic)

Ραγδαίες εξελίξεις: Γίνεται «ερυθρόλευκος» ο Σβεντ (pic)

Ο Αλεξέι Σβεντ έχει μείνει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αναμένεται να επιστρέψει στη Euroleague

Ο Αλεξέι Σβεντ κυκλοφορεί ελεύθερος εδώ και μερικές εβδομάδες, καθώς έλυσε τη συνεργασία του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως είναι θέμα χρόνου να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το ενδιαφέρον για τον Ρώσο γκαρντ ήταν μεγάλο τόσο από την Ασία, όσο και από την Ευρώπη και φυσικά τη Euroleague, όμως φαίνεται ότι είναι έτοιμος να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ομάδα του Βελιγραδίου βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ρώσο γκαρντ, Αλεξέι Σβεντ, με τον ίδιο μάλιστα να προχωράει και σε μια ιδιαίτερη ανάρτηση και ουσιαστικά να αποκαλύπτει μόνος του τις επαφές και το ενδιαφέρουν με τους Σέρβους.

Μάλιστα, είχε κυκλοφορήσει πολύ έντονα το σενάριο μετακόμισής του στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, όμως δεν υπήρξε κάποια ουσιαστική εξέλιξη και πλέον φαίνεται ότι απλά απομένει μόνο να επισημοποιηθεί η συμφωνία.

Υπενθυμίζεται πως ο άλλοτε παίκτης της Χίμκι, μετρά κατά μέσο όρο στην EuroLeague 16,1 πόντους, 4,6 ριμπάουντ και 2,6 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Δείτε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ