Έρχονται εξελίξεις με Σολμπάκεν – Όλα τα δεδομένα της υπόθεσης

Έρχονται εξελίξεις με Σολμπάκεν – Όλα τα δεδομένα της υπόθεσης

Ο Όλα Σολμπάκεν είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση - Οι απαιτήσεις της Ρόμα και η επιθυμία του Νορβηγού εξτρέμ...

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει το μυαλό του στη ρεβάνς με την Τσουκαρίτσκι στο Βελιγράδι για τα play off του Europa League, όμως την ίδια ώρα ο Αντόνιο Κορδόν «τρέχει» και τον σχεδιασμό της ομάδας, λίγες μέρες πριν εκπνεύσει η διορία των μεταγραφών.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής των Πειραιωτών, σε συνεργασία με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και τη διοίκηση, παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Όλα Σολμπάκεν εδώ και λίγες μέρες και φέρεται να έχει επικοινωνία με τη Ρόμα για να πραγματοποιήσει τη μεταγραφή του Νορβηγού εξτρέμ.

Ο Ολυμπιακός δεδομένα θα κινηθεί για πλάγιο επιθετικό και ο Σολμπάκεν είναι ένας παίκτης που αρέσει και οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τους «τζιαλορόσι», που αξιώνουν περίπου 6 εκατ. ευρώ. Ο 24χρονος εξτρέμ δεν υπολογίζεται στη Ρόμα από τον Ζοσέ Μουρίνιο, η οποία θέλει να τον πουλήσει και όχι να τον παραχωρήσει δανεικό προς το παρόν.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισής του στο λιμάνι, αφού αναγνωρίζει πως θα έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα και υπάρχει και η προοπτική συμμετοχής στο Europa League. Από εκεί και πέρα, η περίπτωση του δεν είναι εύκολη, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες στην Ευρώπη και ειδικότερα απο τη Serie A (Μπολόνια, Σασουόλο) και τη Ligue 1 (Λιλ).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο άνθρωπος που έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις είναι ο Κορδόν και προσπαθεί να ρίξει τις απαιτήσεις της Ρόμα και τα «θέλω» της και να βρεθεί άμεσα η «χρυσή» τομή προκειμένου ο Σολμπάκεν να ντυθεί με τα ερυθρόλευκα.

Μιας και μένουν λίγα 24ωρα για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, οι εξελίξεις στην υπόθεση θα είναι άμεσες και μέχρι την Παρασκευή θα έχει κλείσει το θέμα είτε θετικά είτε αρνητικά, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή ωστόσο να «ψήνεται» ιδιαίτερα να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ