Άρης: Το μέτωπο των μεταγραφών, ο Βέλεθ και ο Γκρέι

Άρης: Το μέτωπο των μεταγραφών, ο Βέλεθ και ο Γκρέι

Οι κιτρινόμαυροι θα προχωρήσουν στην απόκτηση ενός αμυντικού χαφ και ενός εξτρέμ, περιμένουν να ανακοινώσουν τον Ισπανό στόπερ, ενώ θα ξεκαθαρίσει άμεσα και το θέμα με τον Τζαμαϊκανό επιθετικό.

Προτεραιότητα για τον Άρη, εκτός από το να σημειώσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα στο κυριακάτικο (3/9) παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης, είναι και να ενισχύσει όσο το δυνατόν περισσότερο το ρόστερ του, σε θέσεις, μάλιστα, που έχει ανάγκη.

Ο Άκης Μάντζιος φέρεται να ζήτησε την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, που θα πλαισιώσει τον Ζουλ και ενός εξτρέμ, που θα αντικαταστήσει τον Πάλμα, στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής. Οι άνθρωποι του Άρη έχουν ξεχωρίσει, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιες περιπτώσεις παικτών και έχουν ξεκινήσει τις επαφές με τους εκπροσώπους τους.

Ακόμα, οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν ανακοινώσει, ακόμα, επίσημα τον Φραν Βέλεθ, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και κάνει ατομικές προπονήσεις. Αιτίας της κωλυσιεργίας, το γεγονός ότι η ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας δεν έχει στείλει, ακόμα, τα έγγραφα που είναι απαραίτητα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Εκτός από τον Βέλεθ, πάντως, ο Άρης αναμένεται να αποκτήσει και ακόμα έναν στόπερ.

Τέλος, σε ότι αφορά το θέμα του Γκρέι, εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν μέσα στις επόμενες μέρες. Ο ποδοσφαιριστής είχε τετ α τετ με τον Άκη Μάντζιο, ο οποίος θέλει, οπωσδήποτε, έναν δεύτερο φορ, εκτός από τον Μορόν. Θα πρέπει, λοιπόν, να ξεκαθαρίσει άμεσα το θέμα με τον Γκρέι και η διοίκηση να πάρει την απόφαση, αναφορικά με το αν θα επιστρέψει ή όχι στις αγωνιστικές δραστηριότητες. Στην δεύτερη περίπτωση, θα πρέπει να βρεθεί λύση με το συμβόλαιο του, προκειμένου να αποκτηθεί άλλος επιθετικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ