Καρυπίδης: «Κλείνει σύντομα του Σουλεϊμάνοφ στον σύλλογό μας»

Καρυπίδης: «Κλείνει σύντομα του Σουλεϊμάνοφ στον σύλλογό μας»

Δημοσίευμα από την Ρωσία αναφέρει πως είναι θέμα χρόνου η μεταγραφή του Σάπι Σουλεϊμάνοφ στον Άρη, ενω φιλοξενεί και τοποθέτησει του Θόδωρου Καρυπίδη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ρωσία ο δανεισμός του Σάπι Σουλεϊμάνοφ στον Άρη από την Κράσνονταρ έχει δρομολογηθεί καθώς απομένουν τα διαδικαστικά μεταξύ των συλλόγων.

Υπενθυμίζουμε πως η συμφωνία του Άρη με την Κράσνονταρ αφορά μονοετή δανεισμό με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ. Σήμερα, η ρωσική ιστοτελίδα «sport24.ru» στηρίζει την βεβαιότητα της μεταγραφής και σε δήλωση του Θόδωρου Καρυπίδη, καθώς ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης φέρεται να έκανε δηλώσεις στο ρώσικο ΜΜΕ.

Διαβάστε επίσης: Oλυμπιακός: Κλειδώνει την πρόκριση για τους ομίλους μέσω… Σερβίας

Συγκεκριμένα το δημοσιέυμα της «sport24.ru» αναφέρει, «η συμφωνία για τη μεταγραφή του Σάπι Σουλεϊμάνοφ στον σύλλογό μας θα κλείσει στο κοντινό μέλλον».

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται σε διαδικασίας έκδοσης της βίζας του, προκειμένου να του επιτραπεί η είσοδος και η παραμονή στην Ελλάδα και στην Θεσσαλονίκη για να κάνει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έπειτα να τεθεί διαθέσιμος στα πλάνα του Άκη Μάντζιου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ