Η αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει Χαρτς

Η αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει Χαρτς

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αποστολή που θα έχει στη διάθεσή του ο Λουτσέσκου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στην Χαρτς για τα προκριματικά του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την αυριανή (31/8) αναμέτρηση της Τούμπας κόντρα στην Χαρτς, στη ρεβάνς του υπέρ του 2-1 της Σκωτίας, με φόντο την είσοδο στους ομίλους του Conference League.

Μετά την τελευταία προπόνηση, ο Δικέφαλος του Βορρά ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας ενόψει της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης: Μαρτίνεθ: «Το DNA του Ολυμπιακού είναι να παίζει πάντα για τη νίκη, θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να προκριθούμε»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η τελευταία προπόνηση της ομάδας, πριν την αναμέτρηση της Τούμπας, περιελάμβανε αρχικά κάποιες ασκήσεις φυσικής κατάστασης, στη συνέχεια δουλειά στο τακτικό κομμάτι και στο φινάλε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον τραυματία Φιλίπε Σοάρες , ο οποίος συνέχισε ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Ζίβκοβιτς , Κοτάρσκι , Βιεϊρίνια , Λύρατζης , Κεντζιόρα , Εκόνγκ , Κουλιεράκης , Μιχαηλίδης , Νάσμπεργκ , Μπάμπα , Ράφα Σοάρες , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Γιαξής , Μουργκ , Τάισον , Κωνσταντέλιας , Α.Ζίβκοβιτς , Βρακάς , Μπράντον , Σαμάτα , Τζίμας»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ