Άρης: Η πιθανή επιστροφή του Ντουκουρέ

Άρης: Η πιθανή επιστροφή του Ντουκουρέ

Ο Ιβοριανός μέσος αναμένεται να είναι ένα από τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του κυριακάτικου (3/9) αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άκης Μάντζιος συνεχίζει τις δοκιμές του, σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στην κρίσιμη εντός έδρας κυριακάτικη (3/9) αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ είναι πιθανόν να επιστρέψει στις βασικές επιλογές ο Σέϊκ Ντουκουρέ.

Ο προπονητής του Άρη έκανε αρκετές δοκιμές, χωρίς να έχει ανοίξει, ακόμα τα χαρτιά του, φαίνεται, όμως, ότι ο Ιβοριανός μέσος θα είναι ένα από τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα. Θα είναι μαζί με τον Τζούρασεκ το δίδυμο στα αμυντικά χαφ, καθώς είναι πιθανόν το σύστημα να αλλάξει από 4-3-3 σε 4-2-3-1.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απουσία από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση του Σαβέριο, που γυμνάζεται μόνος του, καθώς δεν έχει ξεπεράσει, πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Ζουλ, που ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας. Τέλος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στον πάγκο θα μείνει και στο κυριακάτικο ματς ο Κουέστα, ενώ ο Χουτεσιώτης θα καθίσει κάτω από την εστία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ