Μάρκος Αντόνιο: «Μίλησα με τον Τάισον, μου είπε πολύ καλά λόγια για τον ΠΑΟΚ»

Μάρκος Αντόνιο: «Μίλησα με τον Τάισον, μου είπε πολύ καλά λόγια για τον ΠΑΟΚ»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε ο Μάρκος Αντόνιο.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάρκος Αντόνιο, ενισχύοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τη μεσαία του γραμμή ενόψει της συνέχειας.

Ο Βραζιλιάνος μέσος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας, τονίζοντας πως μίλησε με τον Τάισον για τον σύλλογο και του είπε πολύ καλά πράγματα, αποφασίζοντας να έρθει στη χώρα μας.

Οι δηλώσεις του Μάρκος Αντόνιο:

Για το πως νιώθει που φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα: «Νιώθω ευγνώμων, πολύ καλά, είναι μια φανέλα που μου ταιριάζει πολύ και αισθάνομαι ευτυχής».

Για το τι τον οδήγησε να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που παίζει σε μεγάλες διοργανώσεις. Μίλησα με τον Τάισον, μου είπε πολύ καλά λόγια για την ομάδα και είμαι πολυ ευτυχισμένος που ειμαι εδώ».

Για το ποιος ήταν αυτός που μίλησε μαζί του πριν παρει την απόφαση του: «Είδα κάποιους αγώνες του ΠΑΟΚ, έχω φίλους εδώ, μίλησα με τον Τάισον. Είναι μια ομάδα με μια τακτική που μου ταιριάζει και ειμαι ευτυχής γι’ αυτό».

Για το πως θα περιέγραφε τον εαυτό του μέσα στο γήπεδο: «Πρέπει να περιμένετε έναν παίκτη που θα προσφέρει πολλή δουλειά, πολλή αφοσίωση και ελπίζω να κάνω το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Πάμε μπροστά! Μαζί μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πραγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ