Στις 17:30 η επίσκεψη Νταμπίζα στο Κορωπί – Τι θα πει στους παίκτες

Στις 17:30 η επίσκεψη Νταμπίζα στο Κορωπί – Τι θα πει στους παίκτες

Πρώτος στόχος του Νταμπίζα είναι να αποτρέψει τις προσφυγές των παικτών του Παναθηναϊκού και να τους πείσει να κάνουν υπομονή.

Ο Νίκος Νταμπίζας επιστρέφει στην Ελλάδα και αναλαμβάνει πλέον και επίσημα τα καθήκοντά του ως τεχνικός διευθυντής, κάτι που σας είχε αποκαλύψει to10.gr. Ο «Ντάμπι» είχε επικοινωνήσει από την Τρίτη με τους αρχηγούς του Παναθηναϊκού και τους είχε πει να ενημερώσουν όλους τους παίκτες προκειμένου να βρίσκονται στο Κορωπί την Πέμπτη το απόγευμα.

Φυσικά, σήμερα στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις 17:30 το απόγευμα, δεν θα είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές, αφού πολλοί απ’ αυτούς έχουν αποχωρήσει ήδη για να ξεκινήσουν τις διακοπές τους και θα ενημερωθούν από τους υπόλοιπους για τα λεγόμενα του νέου τεχνικού διευθυντή.

Ο Νταμπίζας αναμένεται να δώσει διαβεβαιώσεις στους παίκτες πως δεν θα υπάρχουν τα προβλήματα της περσινής σεζόν, όσον αφορά τα οικονομικά και τις πληρωμές. Και μάλιστα ικανοποιήθηκε από την τελευταία εξέλιξη, με τη διοίκηση να δίνει χθες χρήματα στους παίκτες, αφού θα γίνει πιο… ομαλά και η δική του συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές.

Ο τεχνικός διευθυντής έχει τη πρόθεση να μιλήσει σε όλους τους παίκτες μαζί, αλλά και στον καθένα ξεχωριστά, ώστε να έρθουν πιο κοντά. Το σημαντικότερο βέβαια είναι να τους αποτρέψει να κάνουν προσφυγή και να μείνουν ελεύθεροι.

Η σημερινή κουβέντα θεωρείται καθοριστική για το μέλλον του τριφυλλιού και το ρόστερ που θα έχει η ομάδα τη νέα σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ