Άρης: Ψάχνει νίκη ηρεμίας στην επιστροφή του Μάντζιου

Άρης: Ψάχνει νίκη ηρεμίας στην επιστροφή του Μάντζιου

Μονόδρομος η επικράτηση στο σημερινό (3/9, 20.00) παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης για τους κιτρινόμαυρους, ενώ ο Έλληνας τεχνικός θα καθίσει και πάλι στον πάγκο τους μετά από ενάμιση, χρόνο, περίπου.

Ο Άρης υποδέχεται σήμερα (3/9, 20.00) τον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης χωρίς να έχει το παραμικρό περιθώριο για απώλειες, ενώ σημείο αναφοράς είναι και η επιστροφή του Άκη Μάντζιου στον πάγκο του, μετά από ενάμιση χρόνο, περίπου.

Το τελευταίο παιχνίδι του Έλληνα τεχνικού, στην προηγούμενη θητεία του, ήταν η εκτός έδρας ήττα, με 2-0, από τον ΠΑΣ Γιάννινα, στις 14 Φεβρουαρίου του 2022. Ο Άρης χρειάζεται σήμερα τη νίκη, που θα του δώσει ηρεμία και την ευκαιρία να δουλέψει υπό καλύτερες συνθήκες, στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Καραπαπάς: «Νο.1 στη λίστα ήταν ο Σολμπάκεν και αποκτήθηκε» (pic)

Ο Μάντζιος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Χουτεσιώτη. Οι Μοντόγια και Οντουμπάζιο διεκδικούν τη θέση στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φεράρι θα καλύψει το αριστερό, ενώ Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ντουκουρέ και Τζούρασεκ θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ενώ μπροστά τους θα παίξει ο Νταρίντα. Ο Κάρλσον θα ξεκινήσει στην δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Μενέντες στην αριστερή (εκτός αν γίνει κάποια έκπληξη με έναν εκ των Σαμόρα ή Παναγίδη) και ο Μορόν θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ